Alfredo Blue

Alfredo Blue
Uită să ieși să mănânci sau să comanzi mâncare la pachet de fiecare dată când ai poftă de mâncare mediteraneană. Încearcă să-l faci pe Alfredo Blue acasă. O porție conține 494 de calorii, 13 g de proteine și 29 g de grăsimi. Pentru 82 de cenți pe porție, obțineți o garnitură care servește 8. Această rețetă de la Allrecipes necesită sare și piper, paste fettuccini, smântână groasă și condimente. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 45 ar spune că a fost perfect. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 50%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Fettuccine Alfredo cu pui de bivoliță și brânză albastră, Cordon Blue de pui la cuptor sănătos cu conopidă Alfredo și nu veți crede că nu este Alfredo, Alfredo.

Instrucțiuni

1
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată. Fierbeți pastele în apă clocotită timp de 8 până la 10 minute sau până când sunt al dente; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Căni De Făină De Gris4 Căni De Făină De Gris
3 Căni De Piersici Feliate, Decojite, Proaspete Sau Congelate, Neîndulcite, Dezghețate3 Căni De Piersici Feliate, Decojite, Proaspete Sau Congelate, Neîndulcite, Dezghețate
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
2
Încinge ulei de măsline într-o tigaie mică la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiti Sarati, Zdrobiti, ImpartitiBiscuiti Sarati, Zdrobiti, Impartiti
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Kirschwasser1/2 Cană Kirschwasser
3
Se caleste usturoiul in ulei de masline pana devine auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiti Sarati, Zdrobiti, ImpartitiBiscuiti Sarati, Zdrobiti, Impartiti
Frunze De Busuioc SauFrunze De Busuioc Sau
4
Scoateți usturoiul și rezervați uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Busuioc SauFrunze De Busuioc Sau
Sugestii De Servire: Salată Verde și Pâine Crustă.Sugestii De Servire: Salată Verde și Pâine Crustă.
5
Într-o cratiță medie, la foc mediu-mic, combinați brânză albastră, parmezan și smântână. Se amestecă până când brânzeturile se topesc. Se amestecă uleiul din tigaia cu usturoi. Asezonați cu condimente italiene, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente ItalieneCondimente Italiene
ParmezanParmezan
Brânză AlbastrăBrânză Albastră
Frunze De Busuioc SauFrunze De Busuioc Sau
Ardei Iute Scotch Bonnet, Tocat, Sau 2 Linguri Sos Iute Scotch BonnetArdei Iute Scotch Bonnet, Tocat, Sau 2 Linguri Sos Iute Scotch Bonnet
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Ovăz De Gătit Rapid, împărțit3/4 Cană Plus 2 Linguri De Ovăz De Gătit Rapid, împărțit
Rosii Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate Gros, Cu Sucul LorRosii Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate Gros, Cu Sucul Lor
Sugestii De Servire: Salată Verde și Pâine Crustă.Sugestii De Servire: Salată Verde și Pâine Crustă.
Echipamente pe care le vei folosi
Sugestii De Servire: Salată Verde și Pâine CrustăSugestii De Servire: Salată Verde și Pâine Crustă
1/2 Cană Kirschwasser1/2 Cană Kirschwasser
6
Se amestecă sosul cu pastele fierbinți și se lasă să stea 5 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Căni De Făină De Gris4 Căni De Făină De Gris
1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prune, Inclusiv Lichide1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prune, Inclusiv Lichide

Vin recomandat: Chianti, Verdicchio, Trebbiano

Chianti, Verdicchio și Trebbiano sunt alegerile mele de top pentru italiană. Italienii știu mâncarea și ei știu vinul. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu peștele și carnea albă, în timp ce Chianti este un roșu italian grozav pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Piccini Chianti Classico cu un rating de 4,6 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Piccini Chianti Classico
Piccini Chianti Classico
Rubin strălucitor cu o notă de violet. Notele de prune și violete se amestecă cu fructe de pădure luxuriante și coapte. Expansiv și viu la gură, cu o senzație de gură persistentă, catifelată. Finalul lung este îngropat în fructe. Un vin versatil, cel mai bine servit la 64ºF, fantastic cu carne roșie suculentă, la grătar sau prăjită.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista