Alfajores Stil Argentinian
Alfajores stil argentinian ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 130 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 36. Această rețetă de la Toateretete are 198 de fani. Dacă aveți la îndemână făină nealbită, bicarbonat de sodiu, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 9%. Încercați Friptură la grătar și ouă stil argentinian, Alfajores, și Alfajores pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Aliniați foile de copt cu hârtie pergament.
Bateți împreună făina, amidonul de porumb, bicarbonatul de sodiu și praful de copt; deoparte.
Bateți untul și zahărul cu un mixer electric într-un bol mare până când sunt ușoare și pufoase.
Adăugați gălbenușurile de ou pe rând, permițând fiecărui gălbenuș să se amestece în amestecul de unt înainte de a adăuga următorul. Bateți romul de vanilie, extractul de vanilie, extractul de lămâie și coaja de lămâie cu ultimul ou. Îndoiți ușor amestecul de făină cu o lingură, făcând un aluat sfărâmicios. Când aluatul devine suficient de coeziv, apăsați-l împreună într-o minge cu mâinile. Înfășurați cu folie de plastic și răciți timp de 30 de minute până la 1 oră.
Întindeți aluatul, folosind cât mai puțină făină, cu grosimea de aproximativ 1/4 inch. Aluatul va avea o consistență neobișnuită.
Tăiați cu un mic tăietor rotund. Continuați să apăsați aluatul împreună, rostogolindu-l și tăind până când l-ați folosit pe toate.
Așezați cookie-urile la 1/2 inch distanță pe foile de cookie pregătite.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când este setat, dar nu rumenit, 7 până la 10 minute.
Scoateți cookie-urile imediat să se răcească pe un suport de sârmă.
Întindeți partea inferioară a unei fursecuri răcite cu o linguriță de dulce de leche, apoi sandwich împreună cu un alt fursec până când caramelul se scurge pe părți.
Rotiți părțile laterale în nuca de cocos mărunțită.