Ale-midii aburite cu pâine franceză

Ale-midii aburite cu pâine franceză necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 291 calorii. Pentru $ 3.01 pe portie, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 2. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți pătrunjel, midii, baghetă de pâine în diagonală și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit și pescatarian dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular spectaculos de 91%. Încercați Mieluri Picante Aburite Cu Pâine De Usturoi, Midii A la Mariniere (midii aburite), și Midii Aburite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 6 ingrediente într-un vas mare; acoperiți și aduceți la fierbere.
Adăugați midii; acoperiți și gătiți 4 minute sau până când cojile se deschid.
Scoateți din căldură; aruncați orice cochilii nedeschise.
Împărțiți midiile și bulionul uniform între 2 boluri puțin adânci și serviți cu pâine.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Lapis luna Chardonnay cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Lapis Luna Chardonnay]()
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.