Albastru Hawaiian
Reteta Albastru Hawaiian ar putea satisface pofta ta Mexican în jurul valorii de 45 minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 187 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 1 și costă 1,83 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, suc de ananas, frunze de ananas și roată de tei și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Albastru Hawaiian, Albastru Hawaiian, și Mai Tai și cocktail-uri Hawaiene albastre pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați toate ingredientele într-un agitator de cocktail. Se acoperă cu gheață și se agită puternic. Se strecoară într-un pahar înalt umplut cu gheață proaspătă zdrobită. (Sau pur și simplu combinați totul într-o ceașcă de blender.
Adăugați 3/4 cană de gheață zdrobită și amestecați blițul timp de 5 secunde.
Se toarnă în pahar de cocktail.)
Garnisiți cu frunza de ananas și roata de tei.
Retipărit cu permisiunea editorului, Houghton Mifflin Harcourt, din 101 Tropical Drinks de Kim Haasarud. Fotografie de Alexandra Grablewski. Drepturi de autor 2013.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Alexana Revana Vineyard Pinot Noir cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
# 17 Wine Spectator Top 100 din 2013 Revana Vineyard Pinot Noir 2010 este o reprezentare excelentă atât a site-ului vintage, cât și a site-ului Revana Vineyard.2010 a fost un sezon de creștere provocator, dar cu o vinificație meticuloasă și magistrală, amestecul nostru de opt clone Pinot Noir diferite a produs un vin intens, complex și echilibrat. Arome strălucitoare, înainte de cireș negru, plante uscate șinotele florale sunt ridicate de melasă și floare de anason. Masivaromele de cireșe negre sunt decadente și se integrează bine cu tonurile de condimente,cola și cacao. Textura este luxuriantă și bogată, terminând cutininuri moi rotunde care asigură o structură perfectă pentru cellaring.