Alaskas La Cuptor

Alaskas La Cuptor
Alaskas coapte ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 269 calorii. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână extract de vanillan, cremă de tartru, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până extract de vanillan ai putea urma acest curs principal cu Înghețată Vanillan ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Alaskas Individuale Coapte, Alaskas La Cuptor Cu Cireșe-Ciocolată, și Oreo Mini Alaskas La Cuptor.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Pentru a pregăti tortul, cântăriți sau lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit. Cerneti impreuna faina, cacao si 1/4 lingurita sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
3
Așezați 6 albușuri de ou și 1/4 linguriță cremă de tartru într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie-mare până se formează vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
4
Adăugați 1/2 cană de zahăr, 2 linguri la un moment dat, bătând până se formează vârfuri rigide (nu bateți). Bate în vanilie. Cerneti amestecul de faina peste amestecul de albus de ou, 1/4 cana la un moment dat, plierea amestecului de faina in amestecul de albus de ou. Puneți aluatul într-o tigaie cu tub de 10 inci, care se întinde uniform. Rupeți buzunarele de aer în aluat tăind aluatul cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
VanilieVanilie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
TigaieTigaie
5
Coaceți la 350 timp de 20 de minute sau până când tortul revine când este ușor atins. Inversați tigaia; se răcește complet. Slăbiți tortul din părțile laterale ale tigaiei folosind o spatulă metalică îngustă. Inversați tortul pe farfurie.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
TigaieTigaie
6
Împărțiți tortul orizontal în 3 straturi uniforme folosind un cuțit zimțat. Lucrând cu 1 strat de tort la un moment dat, tăiați cu un tăietor rotund de 3 inci în 4 runde. Repetați procedura cu restul de 2 straturi de tort; aruncați tortul rămas sau rezervați pentru o altă utilizare.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit ZimțatCuțit Zimțat
7
Înveliți 6 (8 uncii) ramekins cu spray de gătit. Căptușiți fiecare ramekin cu folie de plastic, permițând foliei de plastic să se extindă peste margini. Lingura 1/4 cana iaurt în partea de jos a fiecărui ramekin, răspândirea uniform; top fiecare cu 1 tort rotund.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
IaurtIaurt
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
8
Întindeți 1/4 cană de iaurt peste fiecare strat de tort, răspândind uniform; acoperiți fiecare cu 1 rundă de tort. Acoperiți cu folie de plastic; înghețați 4 ore sau până la noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
IaurtIaurt
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
9
Pentru a pregăti bezea, combinați 6 albușuri de ou și ingredientele rămase deasupra unui cazan dublu. Gatiti peste apa fierbinte 2 minute sau pana cand termometrul candy Inregistreaza 150, amestecand constant cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
BomboaneBomboane
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
Cazan DubluCazan Dublu
BatetiBateti
10
Se ia de pe foc. Bateți amestecul de ouă cu un mixer la viteză medie până se formează vârfuri moi; bateți la viteză mare până se formează vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
11
Inversați ramekins, părțile tortului în jos, pe o foaie de copt. Aruncați folia de plastic. Împărțiți bezea uniform între porții și răspândiți uniform pe fiecare cupolă (cupolele trebuie acoperite complet cu bezea). Ținând o torță de bucătărie la aproximativ 3 inci de cupole, încălziți bezea, mișcând torța înainte și înapoi până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De PlasticFolie De Plastic
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
12
Transferați pe farfurii individuale și serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 22 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista