Alaskan Regele Crab Tempura

Alaskan Regele Crab Tempura
Alaska Regele Crab Tempura ar putea fi doar Japoneze rețetă pe care o căutați. Această rețetă fără lactate și pescatarian servește 24 și costă 45 de cenți pe porție. Acest hor d ' oeuvre are 445 calorii, 2G de proteine, și 42G de grăsime per portie. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. Un amestec de sare, rădăcină de ghimbir lingură, boabe de piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Alaskan Regele Somon Chili, Somon sălbatic din Alaska cu crustă Hummus peste un pat de fasole franceză, ceapă roșie și salată de castraveți cu ulei de lămâie, și Chifle aburite cu ciuperci de stridii Tempura King și agave-maioneză Miso (vegană) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Umpleți o oală (care va fi suficient de mare pentru a scufunda toate picioarele de crab) cu apă, aduceți la fierbere și adăugați oțet, coriandru, semințe de muștar, ardei iute, boabe de piper și sare. Gatiti picioarele de crab pana cand devin portocalii roz roz, aproximativ 15-20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 InchCartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Picioare De CrabPicioare De Crab
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
2
Scoateți și lăsați să se răcească până când este ușor de manevrat.
3
În timp ce crabul se răcește, faceți sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
CrabiCrabi
4
Combinați sucul de portocale, sosul de soia, sosul teriyaki, oțetul de orez, pasta de roșii, chile și rădăcina de ghimbir într-o cratiță mică la foc mediu și lăsați să se reducă la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Coriandru și/sau Mentă Proaspăt Tocate Grosier1/2 Cană Coriandru și/sau Mentă Proaspăt Tocate Grosier
1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine
Oțet De OrezOțet De Orez
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
5
Se ia de pe foc și se amestecă în miere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
6
Rupeți carnea de crab din coajă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabmeatCrabmeat
7
Pentru a face tempura, amestecați făina, amidonul de porumb și praful de copt într-un bol. Dragați bucățile de crab în acest amestec uscat, agitând orice exces înapoi în castron. Apoi adăugați seltzer la amestecul de făină într-un flux în timp ce bateți constant pentru a-l transforma în aluat. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica
Apă SpumantăApă Spumantă
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
CrabiCrabi
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
8
Încălziți uleiul de canola la 375 grade F într-o friteuză adâncă sau conform instrucțiunilor producătorului pentru alimente similare. Înmuiați fiecare bucată de crab în aluat și adăugați coșul pentru friteuza. Se prăjește până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chorizo Mexican (aproximativ 2 Link-uri)Chorizo Mexican (aproximativ 2 Link-uri)
CrabiCrabi
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
9
Se scurge pe prosopul de hârtie și se servește cald.

Ingrediente

4736 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirihartie neagra proaspat macinata, dupa gusthartie neagra proaspat macinata, dupa gust5(poate fi sau trece)piersicile proaspete sau congelate tăiate feliipiersicile proaspete sau congelate tăiate felii1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)boabe de piper negru întregiboabe de piper negru întregi1litruulei de canola (aproximativ, după cum este necesar pentru prăjirea adâncă)ulei de canola (aproximativ, după cum este necesar pentru prăjirea adâncă)1ardei iute, tulpină și semințe îndepărtate și tocate (folosiți mănuși la manipulare)ardei iute, tulpină și semințe îndepărtate și tocate (folosiți mănuși la manipulare)1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)coriandru întregcoriandru întreg1776 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriamidon de porumbamidon de porumb12regele crab picioareregele crab picioare3ardei iute uscatardei iute uscat3556 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirifăină universalăfăină universală1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)rădăcină proaspătă de ghimbir (de la aproximativ o bucată de 1 1/2 inch), decojită și tocatărădăcină proaspătă de ghimbir (de la aproximativ o bucată de 1 1/2 inch), decojită și tocată596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirisos de soia cu conținut scăzut de sodiusos de soia cu conținut scăzut de sodiu1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)semințe de muștarsemințe de muștar3556 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirisuc proaspăt de portocalesuc proaspăt de portocale1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)oțet de orezoțet de orez1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)1-uncie muguri de bambus, tăiați în sferturi1-uncie muguri de bambus, tăiați în sferturi24Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăSare și piper negru proaspăt măcinatSare și piper negru proaspăt măcinat340Nuci de orice fel (tocate)seltzer receseltzer rece596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri1/2 cană coriandru și/sau mentă proaspăt tocate grosier1/2 cană coriandru și/sau mentă proaspăt tocate grosier1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)Pâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servirePâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servire

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Lapis luna Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Lapis Luna Chardonnay
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții24
Scor De Sănătate2
Bucătăriiasiaticjaponez
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista