Ajo Blanco este un fără gluten, primar și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 29G de grăsime, și un total de 313 calorii. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 14 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați migdale, lapte, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Ajo Blanco, Ajo Blanco, și Queso Blanco Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați mărul, usturoiul, pâinea,strugurii, migdalele albite, laptele și 2 căni de apă într-un castron mediu; condimentează cu sare. Acoperiși se răcește timp de cel puțin 6 ore și până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale Albe
Usturoi
Struguri
Măr
Pâine
Apă
Lapte
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Transferați baza de supă într-un blender șipur corkule, adăugând apă cu linguri dacăprea gros, până se omogenizează. Cu motorul pornit, adăugați treptat 3/4 cană ulei și 3 linguri oțetși amestecați până când supa este emulsionată. Condimentați cu sare, piper și mai mult oțet, dacă doriți. Se strecoară supa printr-o plasă fină într-un castron mare; acoperiți și răciți până lafoarte rece, aproximativ 2 ore. Faceți înainte: Supapoate fi făcută cu 1 zi înainte. Păstrați la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet
Piper
Apă
Supă
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
3
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Întindeți migdalele tăiate pe o foaie de copt cu margini șitoast, aruncând ocazional, până devin aurii,aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
5
Lasă să se răcească.
6
Împărțiți supa între boluri; deasupra cuamigdale prăjite; stropiți cu ulei și oțet.