Ajo Blanco

Ajo Blanco
Ajo Blanco este un fără gluten, primar și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 29G de grăsime, și un total de 313 calorii. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 14 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați migdale, lapte, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Ajo Blanco, Ajo Blanco, și Queso Blanco Dip pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați mărul, usturoiul, pâinea,strugurii, migdalele albite, laptele și 2 căni de apă într-un castron mediu; condimentează cu sare. Acoperiși se răcește timp de cel puțin 6 ore și până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale AlbeMigdale Albe
UsturoiUsturoi
StruguriStruguri
MărMăr
PâinePâine
ApăApă
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Transferați baza de supă într-un blender șipur corkule, adăugând apă cu linguri dacăprea gros, până se omogenizează. Cu motorul pornit, adăugați treptat 3/4 cană ulei și 3 linguri oțetși amestecați până când supa este emulsionată. Condimentați cu sare, piper și mai mult oțet, dacă doriți. Se strecoară supa printr-o plasă fină într-un castron mare; acoperiți și răciți până lafoarte rece, aproximativ 2 ore. Faceți înainte: Supapoate fi făcută cu 1 zi înainte. Păstrați la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
PiperPiper
ApăApă
SupăSupă
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
3
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Întindeți migdalele tăiate pe o foaie de copt cu margini șitoast, aruncând ocazional, până devin aurii,aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Lasă să se răcească.
6
Împărțiți supa între boluri; deasupra cuamigdale prăjite; stropiți cu ulei și oțet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
OțetOțet
SupăSupă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista