Aioli de Richard Blais

Aioli de Richard Blais
Aioli de Richard Blais este un fără gluten, fără lactate și primal garnitură. O porție conține 387 calorii, 2G de proteine, și 42G de grăsime. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, sare kosher, ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 12 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Vinaigreta 'totul Bagel' a lui Richard Blais, Salata de Cezar afumată a lui Richard Blais, și Sandvișurile cu brânză pimento Jack ale lui Richard Blais pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Umpleți o cratiță mică cu 3 centimetri de apă și aduceți la fierbere la foc mediu. Cu o lingură pliată, coborâți oul în apă și fierbeți timp de 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Scoateți oul și puneți-l într-un castron mic cu apă rece până când este suficient de rece pentru a se descurca. Cojiți oul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Puneți oul, usturoiul, sucul de lămâie, dijonul, oțetul, sarea și piperul alb într-un blender și piureul la viteză mică. Cu blenderul în funcțiune, adăugați uleiul într-un flux constant și lent, amestecând până la emulsionare și îngroșare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper AlbPiper Alb
Suc De LămâieSuc De Lămâie
OțetOțet
UsturoiUsturoi
SareSare
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Adăugați sosul fierbinte, dacă utilizați, și amestecați la viteză mare timp de aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos FierbinteSos Fierbinte
5
Se transferă într-un recipient etanș și se păstrează la frigider până la 3 zile.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista