Aioli de Richard Blais
Aioli de Richard Blais este un fără gluten, fără lactate și primal garnitură. O porție conține 387 calorii, 2G de proteine, și 42G de grăsime. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, sare kosher, ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 12 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Vinaigreta 'totul Bagel' a lui Richard Blais, Salata de Cezar afumată a lui Richard Blais, și Sandvișurile cu brânză pimento Jack ale lui Richard Blais pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Umpleți o cratiță mică cu 3 centimetri de apă și aduceți la fierbere la foc mediu. Cu o lingură pliată, coborâți oul în apă și fierbeți timp de 6 minute.
Scoateți oul și puneți-l într-un castron mic cu apă rece până când este suficient de rece pentru a se descurca. Cojiți oul.
Puneți oul, usturoiul, sucul de lămâie, dijonul, oțetul, sarea și piperul alb într-un blender și piureul la viteză mică. Cu blenderul în funcțiune, adăugați uleiul într-un flux constant și lent, amestecând până la emulsionare și îngroșare.
Adăugați sosul fierbinte, dacă utilizați, și amestecați la viteză mare timp de aproximativ 1 minut.
Se transferă într-un recipient etanș și se păstrează la frigider până la 3 zile.