Ahumado Seco din La Condesa este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan garnitură. Această rețetă servește 1. Pentru $7.16 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 519 calorii. Această rețetă este plăcută de 53 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână apă, lichior de ghimbir domaine de canton, coajă de portocală și ghimbir și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Perrito de Sal din La Condesa, Alma Blanca din La Condesa, și La Condesa ' s calimocho Manhattan.
Instrucțiuni
1
Pentru a face Hibiscus agua fresca, combinați hibiscusul, ghimbirul și apa într-o cratiță medie. Se fierbe la foc mediu până se reduce la 1 1/2 cană, aproximativ 20 de minute. Se lasă să se răcească, apoi se strecoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Agua Fresca
Hibiscus
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați sirop simplu și suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixir G
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
3
Pentru a face cocktailul, combinați mezcal, lichior de ghimbir și hibiscus agua fresca într-un agitator de cocktail umplut cu gheață. Se agită timp de 15 secunde și se strecoară într-un pahar de roci umplut cu gheață.