Ahi Poke de bază este o fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă face 8 porții cu 238 calorii, 30g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.35 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați fripturi de ton, semințe de susan, nuci de macadamia și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma nucile de macadamia, puteți urma acest fel principal cu Pâine cu banane cu ciocolată și nuci de macadamia ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 78%, care este solid. Rețete similare includ Atomic Ahi Poke (picant Ahi Poke cu apă Chili), Poke de ton (pronunțat Poke-Ay), și Ahi Poke.
Instrucțiuni
1
Într-un castron non-reactiv de dimensiuni medii, combinați ahi, sos de soia, ceapă verde, ulei de susan, semințe de susan, ardei iute și nuci de macadamia; se amestecă bine. Dați la frigider cu cel puțin 2 ore înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Aluat De Prăjituri Cu Nucă De Macadamia Cu Chip Alb, Porționat Individual
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
5 Uncii De Ceață Tocată
Ciupiți Semințele De Susan Alb
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat