Afine Ghimbir Mojito Ulcioare
Nevoie de un fără gluten, FODMAP prietenos, și băuturi vegane? Blueberry Ginger Mojito ulcioare ar putea fi o rețetă extraordinară pentru a încerca. Această rețetă face 2 porții cu 824 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.38 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 5 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de var, zahăr granulat, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Blueberry Ginger Mojito, Zmeura Picante Paloma Ulcioare, și Zmeura Picante Paloma Ulcioare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cojiți și radeți ghimbirul și adăugați-l, împreună cu zahărul și apa rece, într-o cratiță. Aduceți-l la fierbere și amestecați până când zahărul se dizolvă. Acoperiți și lăsați să se absoarbă timp de 15 minute. Se strecoară și se răcește la frigider când este gata.
Adăugați afine, pene de tei și frunze proaspete de mentă în pahar (sau ulcior). Se amestecă cu o lingură de lemn, astfel încât afinele să fie rupte, iar menta și varul să-și elibereze sucurile și aroma. În cazul în care asamblarea ulcioare le puteți acoperi în această etapă și se lasă în frigider până când este gata pentru a servi.
Când este gata de servit, adăugați siropul simplu, vodca și completați cu sifon club. Dați-i o agitare rapidă și apoi turnați în pahare cu cuburi de gheață.
Garnisiți cu o mână de afine proaspete și o crenguță de mentă.
Rețeta prezentată mai jos este pentru 2 pahare înalte, dar puteți utiliza raportul pentru a face ulcioare (în funcție de cât de mare este ulciorul dvs. dublu sau cvadruplu rețeta).
Combinați afinele, frunzele de mentă și pene de tei în ulcior și amestecați-le acolo cu spatele unei linguri de lemn. Când sunteți gata pentru a servi adauga vodca, ghimbir sirop simplu și sifon club. Se amestecă și se toarnă în pahare cu câteva cuburi de gheață.
Încingeți fiecare pahar cu câteva afine proaspete și o crenguță de mentă proaspătă.