Afine Conserva

Afine Conserva
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați Cranberry Conserve. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 410 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână jeleu de coacăze, zahăr, sare kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Afine Conserva, Afine Conserva, și Conserve Triple De Afine.

Instrucțiuni

1
Așezați nucile, sucul de portocale și coaja într-un castron mare rezistent la căldură; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Așezați afinele, jeleul, zahărul și sarea într-o cratiță medie la foc mediu-mic și aduceți la fierbere, amestecând pentru a dizolva zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
JeleuJeleu
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Adăugați merele și continuați să fierbeți până când afinele încep să apară, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
MărMăr
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
4
Se toarnă amestecul fierbinte de afine peste amestecul de nuci și se amestecă pentru a se combina. Se răcește la temperatura camerei, apoi se păstrează într-un recipient etanș până când este gata de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
NuciNuci

Echipamente

DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista