Afine BBQ Tras de carne de porc ar putea fi doar American rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 14 și costă 1,19 USD pe porție. Acest curs principal are 315 calorii, 20g de proteine, și 7g de grăsime per portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de ketchup, sos de afine cu fructe întregi, pudră de ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Aragaz lent BBQ tras carne de porc, Aragaz lent afine tras carne de porc în dovleci de zahăr, și Easy Pulled Porc Muschiulet-Chili Dulce Tras De Carne De Porc.
Instrucțiuni
1
Tăiați friptura în jumătate.
2
Se pune într-un 4-qt. aragaz lent.
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
3
Adăugați suc de afine și sare. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 8-10 ore sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pandișpan Individual Umplut Cu Cremă, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Scoateți friptura și puneți-o deoparte. Într-o cratiță mică, combinați sosul de afine, ketchup, suc de afine, zahăr brun, condimente și fum lichid, dacă doriți. Gatiti si amestecati la foc mediu timp de 5 minute sau pana se ingroasa usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pandișpan Individual Umplut Cu Cremă, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
Sos Pentru Salata Ranch, Optional
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
Ambalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
5
Grăsime degresată din sucurile de gătit; puneți deoparte 1/2 cană de sucuri. Aruncați sucurile rămase. Când este suficient de rece pentru a manipula, rupeți carnea de porc cu două furculițe și reveniți la aragazul lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
6
Se amestecă amestecul de sos și sucurile de gătit rezervate. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 1 oră sau până când este încălzit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe