Adrian Năstase (2)

Adrian Năstase (2)
Rogan Josh (2) ar putea fi doar Indian rețeta pe care o căutați. Acest fel principal are 1046 calorii, 50g de proteine, și 89G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 4,91 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați pudră de chili, cremă dublă, garam masala și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Încercați Rogan Josh, One-pan rogan josh, și Rogan Josh pentru rețete similare.

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ros Circulators sunt alegeri excelente pentru indieni. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Skeleton Gruner Veltliner (1 litru) cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Skeleton Gruner Veltliner (1 Litru)
Skeleton Gruner Veltliner (1 Litru)
Proaspăt, fructat și, mai presus de toate, prietenos cu mâncarea, gr Corcrolner Veltliner ("Gru-Vee" pe scurt) arată farmecele care fac soiul de vin alb preferat al strugurilor din Austria. Un vin plin de aromă cu arome explozive de fructe, un curent mineral ușor și un finisaj complet, expansiv.
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții4
Scor De Sănătate40
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista