Acasa

Acasa
Acasă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $ 4.25 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 5 porții cu 818 calorii, 13g de proteine, și 46G de grăsime fiecare. Această rețetă de la Norecipes are 11 fani. Dacă aveți la îndemână genoise, fasole de vanilie, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este bun. Rețete similare includ "Casa Dulce Casa" Turtă Dulce Cottage, Acasă Smooth Acasă, și Cartofi prăjiți acasă.

Instrucțiuni

1
dovleac kabocha fiert
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Fructe KabochaSuc De Fructe Kabocha
(aroma Originala)(aroma Originala)
2
Folosiți un cuțit ascuțit și greu pentru a tăia kabocha în jumătate de sus de sus. Răzuiți toate semințele și miezul din centru folosind o lingură, apoi folosiți un cojitor de legume ascuțit pentru a îndepărta pielea verde împreună cu orice carne verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Suc De Fructe KabochaSuc De Fructe Kabocha
4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
3
Tăiați kabocha în pene, apoi în bucăți de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Fructe KabochaSuc De Fructe Kabocha
4
Puneți-le într-o tigaie cu sos împreună cu apa, zahărul, fasolea de vanilie și bățul de scorțișoară. Acoperiți cu un capac și fierbeți la foc mic până când o furculiță trece ușor prin kabocha (aproximativ 20-30 de minute). Nu lăsați-l să fiarbă, deoarece se va sfărâma și va absorbi prea multă umiditate. Se răcește și se transferă kabocha și lichidul de braconaj într-un recipient sigilat și se dă la frigider peste noapte sau până la o săptămână.Genoise (de la Tartelette)configurați un cazan dublu cu o oală suficient de mare pentru a ține vasul de amestecare, apoi aduceți apa la foc mic. Mutați raftul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți la 400 de grade F. Pregătiți o tigaie cu role de jeleu de 18 x 13 pulverizând ulei pe ea și căptușind-o cu hârtie pergament (uleiul ajută hârtia să se lipească de tigaie). Apoi ungeți ușor partea superioară a hârtiei pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
1 Boabe De Vanilie Intreaga, Impartita1 Boabe De Vanilie Intreaga, Impartita
Suc De Fructe KabochaSuc De Fructe Kabocha
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
La 8 PruneLa 8 Prune
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Chocodrops)(cum Ar Fi Chocodrops)
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
5
Puneți ouăle, gălbenușurile, zahărul și sarea într-un bol metalic și bateți pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
6
Puneți vasul în cazanul dublu și bateți, încălzind până când amestecul ajunge la 100 de grade F (luke warm). Montați vasul pe un mixer și bateți la înălțime cu accesoriul pentru tel timp de 5 minute. Volumul se va tripla și panglicile galbene palide de ou vor curge de pe tel când sunt gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
7
Combinați făina și amidonul de porumb. Când amestecul de ouă este gata, cernem 1/3 din amestecul de făină în ouă și folosim o mișcare de pliere cu o spatulă pentru a combina ușor făina cu ouăle. Repetați încă de două ori, împăturindu-vă între fiecare adăugare până când nu mai vedeți aglomerări de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
8
Se toarnă în foaia de copt pregătită și se netezește partea superioară (o riglă de plastic curată funcționează excelent pentru aceasta).
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
9
Coaceți timp de 7-8 minute sau până când un cuțit iese curat.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
10
Lăsați genoise să se răcească pe un raft.Piure De Kabocha
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Fructe KabochaSuc De Fructe Kabocha
11
Folosind fie un ricer, fie o moară de alimente, Faceți 1 cană ambalată de piure de kabocha (acest pas este important, deoarece îndepărtează orice bucăți fibroase din kabocha).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Fructe KabochaSuc De Fructe Kabocha
Echipamente pe care le vei folosi
Ricer De CartofiRicer De Cartofi
12
Adăugați acest lucru într-un robot de bucătărie împreună cu zahărul și procesați până când este neted și cremos.Cremă Kabocha
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Fructe KabochaSuc De Fructe Kabocha
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Degetul De Unt, Tocat GrosierPrecum Degetul De Unt, Tocat Grosier
13
Bateți smântâna până când ține vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
14
Puneți apa într-un castron mic pentru microunde și presărați gelatina deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau CapsuniPachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau Capsuni
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
15
Lăsați-l să" înflorească " câteva minute sau până când nu mai vedeți gelatină pudră deasupra. Cuptorul cu microunde timp de 20-30 de secunde până când începe să fiarbă (aveți grijă, se va revărsa rapid).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau CapsuniPachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau Capsuni
Echipamente pe care le vei folosi
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
16
Se amestecă piureul kabocha și gelatina topită împreună cu o spatulă. Aruncați acest lucru în cremă și continuați să bateți până când piureul kabocha este amestecat și crema deține vârfuri rigide. Aveți grijă să nu răsturnați crema.Asamblați Tortul Cu Cremă Kabocha
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau CapsuniPachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau Capsuni
Suc De Fructe KabochaSuc De Fructe Kabocha
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
17
Scoateți genoise din tigaie împreună cu hârtia pergament și așezați-o pe o suprafață plană.
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Chocodrops)(cum Ar Fi Chocodrops)
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
18
Tăiați două pătrate de 8" x 8 " din Centrul genoise. Îndepărtați resturile și rezervați-le pentru o altă utilizare (sunt minunate pentru a face Trifle sau tiramisu).
19
Periați vârfurile ambelor pătrate genoise cu 1/4 C din lichidul de braconaj. Curățați hârtia pergament departe de un pătrat și așezați-o cu capul în jos pe o bucată de hârtie pergament curată.
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Chocodrops)(cum Ar Fi Chocodrops)
20
Periați partea superioară a acestei bucăți de genoise cu jumătate din lichidul de braconaj rămas.
21
Întindeți suficientă cremă kabocha deasupra pentru a face un strat uniform de 3/8" de cremă (o riglă curată din plastic funcționează excelent pentru asta). Îndepărtați al doilea pătrat de genoise de pe hârtia pergament și răsturnați cu susul în jos pe primul strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Fructe KabochaSuc De Fructe Kabocha
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Chocodrops)(cum Ar Fi Chocodrops)
22
Periați lichidul de braconaj rămas deasupra și adăugați încă un strat gros de 3/8 " de cream.To faceți toppingul pentru tort, folosiți prosoape de hârtie pentru a usca orice exces de lichid din kabocha braconată rămasă și adăugați-le într-un ricer de cartofi. Orez kabocha direct deasupra tortului pentru a face un strat uniform de "orez"portocaliu. Curățați marginile cu un cuțit de patiserie și păstrați tortul la frigider până când este gata serve.To serviți, folosiți un cuțit ascuțit pentru a tăia tortul în bucăți de dimensiuni de servire, apoi acoperiți fiecare bucată cu o stropire ușoară de fleur de sel și o fâșie de yuzu confiat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fleur De SelFleur De Sel
Suc De Fructe KabochaSuc De Fructe Kabocha
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
YuzuYuzu
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Ricer De CartofiRicer De Cartofi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții5
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista