Aburit Din Asia Biban De Mare În Sac

Aburit Din Asia Biban De Mare În Sac
Aburit din Asia biban de mare în sac este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 30 de porții. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 28 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă de la Jamie Oliver are 29 de fani. Dacă aveți la îndemână 00G de biban de mare, usturoi, sos de soia kikkoman și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 39 de minute. Cu o lingură scor de 23%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Rețete similare sunt Sake Aburit Biban De Mare, Biban de mare aburit sau Snapper roșu, și Bas Cu Dungi Aburite.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 220C / 218° / gaz 7.Scoateți raftul superior din cuptor și așezați o tavă de copt pe raftul din mijloc.Rupeți un metru de folie de bucătărie. Îndoiți-l în jumătate, astfel încât grosimea sa dublă, apoi pliați-l din nou în jumătate. Ar trebui să sfârșești cu ceea ce arată ca o felicitare mare de ziua de naștere din folie. Faceți două dintre acestea, apoi așezați-le deschise și plate pe masă. Fiecare folie de folie va conține o bucată de pește pe care o puteți face una mare pentru patru sau o versiune puțin mai mică pentru two.In un pistil și mortar, bate-ți frunzele de tei până se descompun și iese toată aroma. Apoi adăugați iarba de lămâie și faceți din nou același lucru. Faceți acest lucru pentru câteva minute... merită fiecare secundă. Apoi adăugați usturoiul, ardeiul iute, ghimbirul ras și toate tulpinile de coriandru. Odată ce toate acestea sunt zdrobite într-o pulpă, adăugați sosul de soia, coaja și sucul de tei și măslinul vechi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixirul GElixirul G
Frunze De TeiFrunze De Tei
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
Cutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute VerziCutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute Verzi
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre
Mortar și PistilMortar și Pistil
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
2
Se amestecă bine, apoi se gustă și se corectează condimentul cu sos de soia suplimentar după cum doriți.Scorați ușor bibanul de mare pe partea pielii cu un cuțit ascuțit și apoi frecați-le cu amestecul de iarbă de lămâie-ghimbir-lămâie. Lăsați să se marineze timp de o oră, dacă aveți timp, sau puteți găti totul imediat.Periați ușor marginile foliei cu puțin albuș de ou bătut acest lucru ajută la sigilarea coletului atunci când îl pliați și păstrează tot aburul aromat în interior pentru a găti peștele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixirul GElixirul G
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
SeabassSeabass
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
3
Puneți porțiunile de biban de mare, cu pielea în sus pe o parte a fiecărui plic. Împărțiți marinada și tot sucul între cele două pachete și introduceți niște coriandru în fantele fiecărei bucăți de pește. Îndoiți folia, apoi pliați în siguranță două părți ale plicurilor. Chiar înainte de a sigila partea finală a pungilor de folie, împărțiți sake-ul între cele două plicuri, având grijă să nu se scurgă. Îndoiți și îndoiți părțile pliate în sus, astfel încât sucurile să nu poată găti. Nu pliați folia până la marginea peștelui lăsați aproximativ 2 inci (5 cm) de spațiu în jurul fileurilor pentru a lăsa aburul să circule.Știu că toate acestea sună ca un pic de un palaver, dar ei de fapt mort simplu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
SeabassSeabass
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Sos Japonez De SusanSos Japonez De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
4
Așezați direct pe tava fierbinte și gătiți timp de aproximativ 12 minute în cuptorul preîncălzit. Odată gătit, lăsați să stea 23 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
5
Serviți pungile la masă doar tăiați-le și ridicați cu grijă peștele. Puteți lingura sucurile peste el (dar nu mâncați bucățile din marinată, deoarece acestea sunt într-adevăr doar acolo pentru aromă).Îmi place să servesc acest lucru cu un castron de orez sau tăiței cu aromă de coriandru, gătit simplu. O să-ți placă.Sfat
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Seabass funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti cu un rating de 4, 3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 din 2021Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio este de culoare galben strălucitor, cu arome înflorite pronunțate, cu o notă de condiment; cu corp mediu, cu o mineralitate bună și un finisaj precis.Se împerechează bine cu pește și crustacee, păsări de curte, carne albă ca aperitiv sau cu masa
DificultateExpert
Gata În1 h, 39 m.
Porții30
Scor De Sănătate3
Bucătăriiasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista