Aburit Asiatice Susan Legume

Aburit Asiatice Susan Legume
Nevoie de un garnitură fără gluten și vegană? Legumele de susan asiatice aburite ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 1,28 USD pe porție. O porție conține 117 calorii, 6g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați broccoli, apă, mazăre de zăpadă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 95%, ceea ce este spectaculos. Rețete similare sunt Eglefin Aburit Cu Legume, Legume Aburite Cu Sos De Unt, și Legume aburite în parcele de pergament.

Instrucțiuni

1
Aduceți apa la foc mic într-o tigaie la foc mediu; adăugați broccoli, castane de apă, morcovi, țelină, mazăre de zăpadă și ghimbir. Se fierbe până când legumele sunt doar fragede, 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castane De ApăCastane De Apă
LegumeLegume
Mazăre De ZăpadăMazăre De Zăpadă
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
MorcovMorcov
țelinățelină
GhimbirGhimbir
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Scurgeți orice apă rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
3
Se amestecă usturoiul în amestec de legume; gătiți și amestecați până la parfum, aproximativ 3 minute. Condimentează cu sos de soia și ulei de susan, gătind până se evaporă lichidul, aproximativ 5 minute. Se amestecă semințele de susan prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De SusanSemințe De Susan
Ulei De SusanUlei De Susan
Sos De SoiaSos De Soia
LegumeLegume
UsturoiUsturoi
4
Presărați semințe de susan negru peste legume înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Susan NegruSemințe De Susan Negru
LegumeLegume

Echipamente

DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate96
Bucătăriiasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista