Aburit Anghinare Crab Dip
Aburit anghinare Crab Dip este un pescatarian hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 64G de grăsime, și un total de 740 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 2,82 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este perfect pentru Super Bowl. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți sare și piper kosher, carne de crab, sare și piper kosher și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este destul de bun. Încercați Anghinare Crab Dip, Spanac La Cuptor Și Baie De Anghinare, și Avocado spanac și Anghinare Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Combinați maioneza, smântâna, lămâia, sarea și piperul într-un bol de amestecare și amestecați pentru a combina.
Adăugați inimile de anghinare tocate, fierte și carnea de crab. Se amestecă bine și se condimentează cu mai multă sare și piper, dacă este necesar.
Se toarnă într-un vas rezistent la cuptor (un ramekin mare funcționează bine) și se coace timp de 10 până la 12 minute până se încălzește și partea de sus este frumoasă și bubuită.
Se servește cu crutoane și se ornează cu crenguțe de pătrunjel și parmezan.
Tăiați anghinarea până la inimă, lucrând rapid, astfel încât să nu se rumenească prea mult (puteți freca cu suc de lămâie pe măsură ce mergeți, dacă doriți). Împărțiți inimile pe jumătate pe lungime și stropiți cu puțin ulei de măsline și condimentați cu puțină sare și piper.
Puneți într-o pungă cu aburi cu microunde și gătiți timp de 2 până la 3 minute în cuptorul cu microunde (timpul poate varia în funcție de cuptorul cu microunde). Când ați terminat, lăsați să stea în pungă timp de 1 minut, apoi îndepărtați și tocați aproximativ. Puneți deoparte să se răcească.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Tăiați bagheta pe o ușoară părtinire și așezați-o pe o tavă de foi.
Stropiți cu ulei de măsline și condimentați ușor cu sare și piper.
Coaceți la cuptor timp de 5 până la 7 minute până se rumenesc și crocante.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. 7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay cu un rating de 4.9 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay]()
7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay
Rezervația Elway din 2018 Carneros Chardonnay este bine echilibrată, prezentând arome clare de fructe tropicale, mere și pere, cu elemente florale ușoare. Indicii de vanilie completează un finisaj neted și persistent de stejar.Asociați acest vin crocant cu mâncăruri ușoare, cum ar fi fructe și brânzeturi feliate, salată de paste cu lămâie, pui prăjit cu ierburi sau budincă de vanilie.