Absinthe Suissesse

Absinthe Suissesse
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați Absinthe Suissesse. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 1 și costă 61 de cenți pe porție. O porție conține 251 calorii, 4G de proteine, și 21g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți sirop orgeat, albus de ou**), smântână grea și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Absinthe Sazerac, Absint, Cineva? Încercați Cocktailul Necromancer, și Savannah Cocktail Cu Absint pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În cocktail shaker, combinați absintul, siropul orgeat, albușul de ou, apa de flori portocalii și smântâna grea sau jumătate și jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă De Flori PortocaliiApă De Flori Portocalii
Cremă GreaCremă Grea
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
AbsintAbsint
1-1/2 Uncii De Sifon Cu Lămâie și Lime1-1/2 Uncii De Sifon Cu Lămâie și Lime
SiropSirop
2
Adăugați gheață și agitați energic timp de cel puțin 20 de secunde. Se strecoară într-un pahar highball răcit cu sau fără gheață din agitator și se servește
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
GheațăGheață
1
Pentru a face o Absinthe suissesse congelată, combinați absintul, siropul orgeat, albușul de ou, apa de flori portocalii și smântâna grea sau jumătate și jumătate în blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă De Flori PortocaliiApă De Flori Portocalii
Cremă GreaCremă Grea
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
AbsintAbsint
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Adăugați 6 cuburi de gheață și amestecați timp de aproximativ 10 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuburi De GheațăCuburi De Gheață
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista