A. 1.- B8 arnaise Chateaubriand
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că dă A. 1.- B8 arnaise Chateaubriand o încercare. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 152 calorii. Această rețetă fără gluten servește 22 și costă $1.34 pe portie. Dacă aveți la îndemână gălbenuș de ou, piper, cartofi noi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 22 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Chccccccccccc, Chateaubriand a La Maison, și Chateaubriand pentru Două w/Sos Béarnaise pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 218°.
Așezați friptura în tigaie; periați cu 2 linguri. din sosul de friptură.
Coaceți 35 până la 40 de minute sau până când temperatura internă atinge 60° pentru mediu-rar sau155 pentru coacere medie, periaj cu 2 linguri. din sosul de friptură rămas după 20 de minute.
Lăsați să stea 15 minute (temperatura internă va crește cu -12° în timpul stării în picioare).
Puneți cartofii într-o cratiță mare.
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți căldura la mediu-scăzut; fierbeți 10 până la 12 minute sau până când cartofii sunt fragede.
Scurgeți cartofii, lăsând cartofii în tigaie.
Tăiați 1/4 cană de unt în bucăți; adăugați la cartofi împreună cu pătrunjelul. Aruncați bine până când cartofii sunt acoperiți uniform. Se condimentează cu sare și piper. Acoperiți pentru a vă încălzi.
Umpleți fundul cazanului dublu cu câțiva centimetri de apă. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare. Între timp, amestecați restul de 1/4 cană de sos de friptură și șalotă în partea superioară a cazanului dublu; așezați direct pe arzător (nu peste partea de jos a cazanului dublu umplut cu apă) și gătiți 3 minute sau până se îngroașă, amestecând frecvent.
Adăugați 2 Linguri. din untul rămas; se amestecă până se topește.
Adăugați gălbenușul de ou și tarhonul; se amestecă cu sârmă până se amestecă bine.
Așezați deasupra fundului cazanului dublu umplut cu apă clocotită; gătiți și amestecați până se îngroașă.
Adăugați restul de 6 linguri. unt, 2 linguri. la un moment dat, amestecând cu sârmă măturică după fiecare adăugare până când untul este complet topit.
Se ia de pe foc; acoperiți pentru a se încălzi.
Tăiați carnea în felii. Se acoperă cu sosul.