A. 1.- B8 arnaise Chateaubriand

A. 1.- B8 arnaise Chateaubriand
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că dă A. 1.- B8 arnaise Chateaubriand o încercare. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 152 calorii. Această rețetă fără gluten servește 22 și costă $1.34 pe portie. Dacă aveți la îndemână gălbenuș de ou, piper, cartofi noi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 22 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Chccccccccccc, Chateaubriand a La Maison, și Chateaubriand pentru Două w/Sos Béarnaise pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 218°.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați friptura în tigaie; periați cu 2 linguri. din sosul de friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De FripturăSos De Friptură
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
3
Coaceți 35 până la 40 de minute sau până când temperatura internă atinge 60° pentru mediu-rar sau155 pentru coacere medie, periaj cu 2 linguri. din sosul de friptură rămas după 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De FripturăSos De Friptură
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Lăsați să stea 15 minute (temperatura internă va crește cu -12° în timpul stării în picioare).
5
Puneți cartofii într-o cratiță mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți căldura la mediu-scăzut; fierbeți 10 până la 12 minute sau până când cartofii sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
7
Scurgeți cartofii, lăsând cartofii în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Tăiați 1/4 cană de unt în bucăți; adăugați la cartofi împreună cu pătrunjelul. Aruncați bine până când cartofii sunt acoperiți uniform. Se condimentează cu sare și piper. Acoperiți pentru a vă încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
9
Umpleți fundul cazanului dublu cu câțiva centimetri de apă. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare. Între timp, amestecați restul de 1/4 cană de sos de friptură și șalotă în partea superioară a cazanului dublu; așezați direct pe arzător (nu peste partea de jos a cazanului dublu umplut cu apă) și gătiți 3 minute sau până se îngroașă, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De FripturăSos De Friptură
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
10
Adăugați 2 Linguri. din untul rămas; se amestecă până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
11
Se ia de pe foc.
12
Adăugați gălbenușul de ou și tarhonul; se amestecă cu sârmă până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
13
Așezați deasupra fundului cazanului dublu umplut cu apă clocotită; gătiți și amestecați până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
14
Adăugați restul de 6 linguri. unt, 2 linguri. la un moment dat, amestecând cu sârmă măturică după fiecare adăugare până când untul este complet topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
15
Se ia de pe foc; acoperiți pentru a se încălzi.
16
Tăiați carnea în felii. Se acoperă cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
17
Se servește cu cartofii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
DificultateExpert
Gata În1 h, 22 m.
Porții22
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista