A. 1.- B8 arnaise Chateaubriand

A. 1.- B8 arnaise Chateaubriand
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că dă A. 1.- B8 arnaise Chateaubriand o încercare. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 152 calorii. Această rețetă fără gluten servește 22 și costă $1.34 pe portie. Dacă aveți la îndemână gălbenuș de ou, piper, cartofi noi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 22 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Chccccccccccc, Chateaubriand a La Maison, și Chateaubriand pentru Două w/Sos Béarnaise pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 218°.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Așezați friptura în tigaie; periați cu 2 linguri. din sosul de friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De FripturăSos De Friptură
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
3
Coaceți 35 până la 40 de minute sau până când temperatura internă atinge 60° pentru mediu-rar sau155 pentru coacere medie, periaj cu 2 linguri. din sosul de friptură rămas după 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De FripturăSos De Friptură
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
4
Lăsați să stea 15 minute (temperatura internă va crește cu -12° în timpul stării în picioare).
5
Puneți cartofii într-o cratiță mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
6
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți căldura la mediu-scăzut; fierbeți 10 până la 12 minute sau până când cartofii sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
7
Scurgeți cartofii, lăsând cartofii în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Tăiați 1/4 cană de unt în bucăți; adăugați la cartofi împreună cu pătrunjelul. Aruncați bine până când cartofii sunt acoperiți uniform. Se condimentează cu sare și piper. Acoperiți pentru a vă încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
9
Umpleți fundul cazanului dublu cu câțiva centimetri de apă. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare. Între timp, amestecați restul de 1/4 cană de sos de friptură și șalotă în partea superioară a cazanului dublu; așezați direct pe arzător (nu peste partea de jos a cazanului dublu umplut cu apă) și gătiți 3 minute sau până se îngroașă, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De FripturăSos De Friptură
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
10
Adăugați 2 Linguri. din untul rămas; se amestecă până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
11
Se ia de pe foc.
12
Adăugați gălbenușul de ou și tarhonul; se amestecă cu sârmă până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
13
Așezați deasupra fundului cazanului dublu umplut cu apă clocotită; gătiți și amestecați până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
14
Adăugați restul de 6 linguri. unt, 2 linguri. la un moment dat, amestecând cu sârmă măturică după fiecare adăugare până când untul este complet topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
15
Se ia de pe foc; acoperiți pentru a se încălzi.
16
Tăiați carnea în felii. Se acoperă cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
17
Se servește cu cartofii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
DificultateExpert
Gata În1 h, 22 m.
Porții22
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista