30 de minute pentru Casă sigur.Jell Orange congelator marmeladă

30 de minute pentru Casă sigur.Marmelada congelatorului JELL Orange ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană are 44 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 80. Pentru 11 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 11 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână zahăr, pectină de fructe sure-jell, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 24 de ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați 30 de minute pentru Casă sigur.Jell Peach congelator Jam, 30 de minute pentru Casă sigur.Gem congelator JELL zmeură-afine, și 30 de minute pentru Casă sigur.Jell gem de congelator de căpșuni-afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți recipientele și capacele din plastic curate cu apă clocotită. Uscați bine.
Îndepărtați partea colorată de coajă din portocale folosind un cojitor de legume.
Tăiați coaja în bucăți subțiri sau tăiați fin. Curățați și aruncați partea albă rămasă de coajă din portocale. Tăiați bine fructele, rezervând orice suc.
Se amestecă cu coaja tăiată împreună cu sucul de lămâie. Măsurați 2-1 / 3 căni din amestecul de fructe într-un castron mare. (Dacă este necesar, adăugați până la 1/2 cană de apă pentru o măsură exactă.) Se amestecă zahărul.
Lăsați să stea 10 min., amestecând ocazional.
Se amestecă apa și pectina în cratiță mică. Se aduce la fierbere la foc mare, amestecând constant. Se fierbe și se amestecă 1 min.
Se adaugă la amestecul de fructe; se amestecă 3 min. sau până când zahărul este dizolvat și nu mai este granulat. (Pot rămâne câteva cristale de zahăr.)
Umpleți toate recipientele imediat până la 1/2 inch de vârfuri. Ștergeți marginile superioare ale recipientelor; acoperiți imediat cu capace.
Lăsați să stea la temperatura camerei 24 de ore. Marmelada este acum gata de utilizare. Păstrați la frigider până la 3 săptămâni sau congelați recipiente suplimentare până la 1 an. Dezghețați în frigider înainte de utilizare.