30 de minute pentru Casă sigur.Jeleu de mere congelator Jelly

30 de minute pentru Casă sigur.Jeleu de mere congelator Jelly
Nevoie de o condiment fără gluten și vegan? 30 de minute pentru Casă sigur.Jeleul de congelare cu mere Jell 0 ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 96 de porții cu 46 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 6 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 de ore și 25 de minute. Dacă aveți la îndemână zahăr, pectină de fructe sure-jell, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 6%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați 30 de minute pentru Casă sigur.JELLEXCOMBUSTIBIL de piersici-caise jam, 30 de minute pentru Casă sigur.Jell Peach congelator Jam, și 30 de minute pentru Casă sigur.Jell căpșuni-gem de congelator de citrice pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți recipientele și capacele din plastic curate cu apă clocotită. Uscați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
2
Se amestecă sucul de mere și sucul de lămâie într-un castron mare. Se amestecă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Lăsați să stea 10 min., amestecând ocazional.
4
Se amestecă apa și pectina în cratiță mică. Se aduce la fierbere la foc mare, amestecând constant. Se fierbe și se amestecă 1 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PectinăPectină
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
5
Se adaugă la amestecul de suc; se amestecă 3 min. sau până când zahărul este dizolvat și nu mai este granulat. (Pot rămâne câteva cristale de zahăr.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
6
Umpleți toate recipientele imediat până la 1/2 inch de vârfuri. Ștergeți marginile superioare ale recipientelor; acoperiți imediat cu capace.
7
Lăsați să stea la temperatura camerei 24 de ore. Jelly este acum gata de utilizare. Păstrați la frigider până la 3 săptămâni sau congelați recipiente suplimentare până la 1 an. Dezghețați în frigider înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
DificultateExpert
Gata În24 hrs, 25 m.
Porții96
Scor De Sănătate0
Revista