30 de minute pentru Casă sigur.Jeleu de mere congelator Jelly

Nevoie de o condiment fără gluten și vegan? 30 de minute pentru Casă sigur.Jeleul de congelare cu mere Jell 0 ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 96 de porții cu 46 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 6 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 de ore și 25 de minute. Dacă aveți la îndemână zahăr, pectină de fructe sure-jell, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 6%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați 30 de minute pentru Casă sigur.JELLEXCOMBUSTIBIL de piersici-caise jam, 30 de minute pentru Casă sigur.Jell Peach congelator Jam, și 30 de minute pentru Casă sigur.Jell căpșuni-gem de congelator de citrice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți recipientele și capacele din plastic curate cu apă clocotită. Uscați bine.
Se amestecă sucul de mere și sucul de lămâie într-un castron mare. Se amestecă zahărul.
Lăsați să stea 10 min., amestecând ocazional.
Se amestecă apa și pectina în cratiță mică. Se aduce la fierbere la foc mare, amestecând constant. Se fierbe și se amestecă 1 min.
Se adaugă la amestecul de suc; se amestecă 3 min. sau până când zahărul este dizolvat și nu mai este granulat. (Pot rămâne câteva cristale de zahăr.)
Umpleți toate recipientele imediat până la 1/2 inch de vârfuri. Ștergeți marginile superioare ale recipientelor; acoperiți imediat cu capace.
Lăsați să stea la temperatura camerei 24 de ore. Jelly este acum gata de utilizare. Păstrați la frigider până la 3 săptămâni sau congelați recipiente suplimentare până la 1 an. Dezghețați în frigider înainte de utilizare.