1000 Calorii Carne De Vită Wellington

1000 Calorii Carne De Vită Wellington
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete scoțiene, așa că încercați 1000 de calorii carne de vită Wellington. Această rețetă servește 8 și costă 11,8 USD pe porție. O porție conține 1011 calorii, 47G de proteine, și 76g de grăsime. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 3 ore și 17 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați pate de foie gras, foietaj, filet de vită și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 69%, ceea ce este bine. Rețete similare includ Carne De Vită Wellington, Cel Mai Bun Carne De Vită Wellington, și Carne De Vită Wellington.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Într-o tigaie de prăjire prăjiți carnea de vită în mijlocul cuptorului timp de 25 până la 30 de minute sau până când un termometru citit instantaneu înregistrează 120 de grade F când este introdus în carnea de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Lăsați fileul să se răcească complet și aruncați slănina și șirurile. Îndepărtați grăsimea din sucurile de tigaie și rezervați sucurile de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Într-o tigaie grea gătiți ciupercile în unt, sare și piper la foc moderat scăzut, amestecând, până când tot lichidul pe care îl degajă este evaporat și amestecul este aproape uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Adăugați smântână grea și gătiți până când crema se îngroașă și acoperă spatele unei linguri, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
6
Lasă să se răcească complet.
7
Întindeți fileul uniform cu pateul de foie gras, acoperind partea superioară și părțile laterale și întindeți ciupercile uniform peste pateul de foie gras. Pe o suprafață înmuiată, rotiți 1 kilogram de patiserie puf într-un dreptunghi de 20 pe 12 inci sau suficient de mare pentru a închide complet fileul. Bateți ușor albusul de ou într-un castron mic și lăsați-l deoparte. Bateți gălbenușul de ou cu apa pentru a face o spălare a ouălor și dați deoparte. Răsturnați fileul acoperit cu atenție sub mijlocul aluatului și pliați părțile lungi ale aluatului pentru a închide fileul perindând marginile aluatului cu o parte din albusul de ou pentru a le sigila. Îndoiți capetele aluatului peste File și sigilați-le cu restul de albus de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Foi De Patiserie Cu PufFoi De Patiserie Cu Puf
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Foie GrasFoie Gras
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
PatePate
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
8
Transferați fileul, cusătura în jos într-o tigaie cu jeleu sau o tigaie de prăjire superficială și ungeți aluatul cu o parte din spălarea ouălor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
9
Întindeți aluatul suplimentar și decupați formele cu tăietori decorativi. Aranjați decupajele pe aluat decorativ, periați-le cu spălarea rămasă a ouălor și răciți fileul timp de cel puțin 1 oră și până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiați Cookie-urileTăiați Cookie-urile
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
10
Coaceți fileul în mijlocul unui cuptor preîncălzit la 400 de grade F timp de 30 de minute. Reduceți căldura la 350 de grade F și coaceți fileul timp de 5 până la 10 minute mai mult sau până când termometrul pentru carne înregistrează 130 de grade F pentru carnea medie-rară și patiseria este gătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
11
Lăsați fileul să stea 15 minute. Într-o cratiță fierbeți sucurile de tigaie rezervate și Madeira până când amestecul este redus cu 1/
Ingrediente de care veți avea nevoie
MadeiraMadeira
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
12
Adăugați amestecul de săgeată, bulionul, trufele și sarea și piperul, după gust, și gătiți sosul la foc moderat, amestecând, având grijă să nu-l lăsați să fiarbă, timp de 5 minute sau până când se îngroașă. Slăbiți fileul din tigaia cu jeleu, transferați-l cu 2 spatule într-un platou încălzit și garnisiți-l cu năsturel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
ArorutArorut
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
13
Serviți fileul, tăiat în felii groase de 3/4 inci, cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 17 m.
Porții8
Scor De Sănătate68
Revista