Skillet Blueberry-Peach Cobbler este un desert sudic. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5 g de proteine , 13 g de grăsimi și un total de 381 de calorii . Această rețetă servește 6. Pentru 1,16 USD per porție , această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă și aș spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute . Mergeți la magazin și cumpărați piersici, coajă de lămâie, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană . Cu un scor de 34% , acest fel de mâncare este destul de rău. Peach Blueberry Cobbler , Mango Peach Cobbler și Perfect Old Fashioned Peach Cobbler sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Piersici, Decojite, Fără Sâmburi și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1
Într-un castron mare, combinați zahărul, scorțișoara, sarea și amidonul de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
Unt Rece Nesarat, Taiat In Bucati Mici Sau Ras
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
2
Adăugați piersicile și afinele și amestecați, acoperind fructele uniform cu amestecul de zahăr. Se amestecă cu zeama și coaja de lămâie, dacă se dorește.
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
3
Puneți umplutura de fructe într-o tigaie de fontă și puneți la cuptor pentru 15 până la 20 de minute. Intre timp se face aluatul de biscuiti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
1
Bateți făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, zahărul și sarea într-un castron mare. Folosind un robot de bucătărie, un tăietor de patiserie sau vârfurile degetelor, încorporează untul răcit în ingredientele uscate până când amestecul seamănă cu o făină grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă Violet
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe Fierte
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
Făină Universală, Plus Suplimentar Dacă Este Necesar
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
2
Adăugați zara și amestecați doar până se umezește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
3
Scoateți cu atenție tigaia din cuptor și puneți 6 până la 8 (1/2 cană) porții de aluat de biscuiți deasupra fructelor gătite, distanțand movilele la o distanță de aproximativ 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
4
Creșteți temperatura cuptorului la 425 de grade F și coaceți până când biscuiții sunt maronii deasupra și fructele clocotesc, aproximativ 30 de minute. Se lasă să se răcească 15 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit