Nu poți avea niciodată prea multe rețete de aperitive, așa că încearcă spaghete cu vită și ciuperci. Această rețetă este pentru 4 porții, cu 158 de calorii , 8 g de proteine și 3 g de grăsimi fiecare. Pentru 82 de cenți per porție , această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmezi o dietă fără lactate . Dacă ai la îndemână ceapă, supă cremă de ciuperci condensată, apă și alte câteva ingrediente, o poți pregăti. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute . Este oferită de Taste of Home. Cu un scor de 55% , acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ mușchi de vită cu sos cremos de ciuperci Alouette® , supă consistentă de vită și ciuperci și spaghete cu ton și fasole fava .
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită și ceapa la foc mediu până când carnea nu mai este roz; scurgeți-o. Adăugați sosul de roșii, supa și apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3 Căței De Usturoi, 2 Zdrobiți, 1 Păstrat întreg
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Felii De Carne De Vită Conservată în Saramură, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
3 Bucăți De Ghimbir întreg, Zdrobit
2
Adăugați spaghetele; amestecați pentru a le acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru Decor
3
Așezați într-o tavă pătrată de copt cu diametrul de 20 cm, unsă cu ulei. Acoperiți și congelați timp de până la 3 luni.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Frișcă Groasă, La Temperatura Camerei
4
Pentru a folosi caserola congelată: Dezghețați în frigider. Acoperiți și coaceți la 175°C timp de 35-40 de minute sau până se încălzește complet.