Nu poți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încearcă Pizza Skopelitti alla Romano. Pentru 2,43 USD per porție , această rețetă acoperă 37% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1142 de calorii , 29 g de proteine și 39 g de grăsimi . Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în aproximativ 1 oră și 40 de minute . Această rețetă de la Foodnetwork necesită cimbru, ulei de măsline, zahăr granulat și făină. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană . Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 0% , care poate fi îmbunătățit. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cookinghow Penne Alla Vodka , Fettuccine Alla Carbonara, With No Crem Necessary și Linguine Alla Carbonara .
Instrucțiuni
1
Se încălzește laptele la 110 de grade F și se toarnă într-un bol de amestecare. Se dizolvă drojdia în lapte într-un bol de mixare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Taiata In Jumatati De Luna
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
2
Adăugați făina și zahărul și amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe Fierte
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
3
Lăsați să stea până când amestecul (buretele) începe să bule, aproximativ 6 până la 8 minute.
4
Adăugați făina, sarea, apa rece și uleiul de măsline în amestecul de burete. Se amestecă până se formează un aluat. Când se amestecă bine, aluatul va începe să se desprindă din bol. Se framanta usor pana se formeaza o bila mare. Acoperiți cu un prosop și lăsați să stea. Când aluatul a crescut aproximativ 30 până la 45 de minute, trageți cu pumnul și începeți să rulați în bucăți de 6 uncii pentru pizza împăturită și bucăți de 4 uncii pentru pâine deschisă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Plată
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe Fierte
Punch
Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
5
Preîncălziți cuptorul la 500 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
6
Într-o tigaie mare, se topește untul și se rumenește ușor la foc mediu-înalt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Adăugați ceapa, dați focul la mediu și caramelizați încet ceapa. Când se rumenesc, se lasă deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
8
Întindeți o bucată de aluat de 6 uncii într-o formă dreptunghiulară lungă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
9
Puneți pe o coajă mare de pizza sau o foaie de copt care a fost stropită cu gris.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nu Dintr-o Grădină Locală
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
10
Ungeți aluatul cu ulei de măsline și împingeți-l de câteva ori cu o furculiță pentru a nu barbota.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
11
Întindeți uniform ceapa caramelizată peste aluat și stropiți cu feta și cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Caramelizată
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
2 Cesti Catei De Usturoi
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
12
Pune pizza în cuptor și reduce focul la 400 de grade și coace timp de 25 de minute sau până când blatul devine maro auriu.