Pâine de carne rămasă de parmezan
Restul de parmezan ar putea fi doar aperitivul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5 g de proteine , 5 g de grăsimi și un total de 141 de calorii . Această rețetă servește 4. Pentru 39 de cenți per porție , această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână ou, ketchup, shortening și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute . În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 29% . Rețete similare includ Supa de fasole rămasă , Supa de curcan rămasă și Pâine cu banane și nucă de cocos cu fructe de padure tibetane Goji .
Instrucțiuni
Combinați firimiturile sărate și parmezanul într-un vas puțin adânc; puse deoparte. Bate oul cu apa. Înmuiați feliile de pâine de carne în amestecul de ouă, apoi în amestecul de pesmet.
Scurtarea la căldură într-o tigaie. Rumeniți felii de pâine de carne pe ambele părți.
Serviți cu ketchup dacă doriți.