Macaroane Cajun

Macaroane Cajun
Rețeta de Macaroane Cajun vă poate satisface pofta de bucătărie creolă în aproximativ 35 de minute . Acest aperitiv are 229 de calorii , 8 g de proteine și 9 g de grăsimi per porție. Această rețetă este pentru 4 persoane și costă 66 de cenți per porție. Dacă aveți la îndemână lapte, țelină, roșii din conservă și alte câteva ingrediente, o puteți prepara. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fan. Cu un scor la cupă de 36% , acest fel de mâncare este destul de prost. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Pastele cu pui Cajun , Puiul Cajun înnegrit și Bucătăria Cajun: Jambalaya vegană .

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, gătiți carnea de vită, ceapa, ardeiul verde și țelina la foc mediu, până când carnea nu mai este roz; scurgeți-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Adăugați roșiile și condimentele Cajun. Gătiți, fără capac, timp de 15-20 de minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Conserve (3 Oz) Pastă De Tomate1/2 Conserve (3 Oz) Pastă De Tomate
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
3
Între timp, pregătiți macaroanele cu brânză conform instrucțiunilor de pe ambalaj, folosind 2 linguri de lapte și 1 lingură de unt. Adăugați amestecul de carne de vită și gătiți timp de 2-3 minute sau până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Macaroane și BrânzăMacaroane și Brânză
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
BucătăriicreolCajun
Revista