Fulgi de ovăz, ciocolată, nucă de cocos

Fulgi de ovăz, ciocolată, nucă de cocos
Fulgi de ovăz, ciocolată și cocos, ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul micului dejun. O porție conține 122 de calorii , 2 g de proteine și 6 g de grăsimi . Această rețetă servește 60 și costă 13 cenți per porție. Această rețetă de la Allrecipes necesită chipsuri de ciocolată semidulce, ouă, unt și zahăr. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Cu un scor de 11% , acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Rețete similare sunt fulgi de ovăz, ciocolată, nucă de cocos , biscuiți biscuiți cu ciocolată și nucă de cocos , și biscuiți moi și moale, cu ciocolată și cocos .

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Într-un castron mare, cremă împreună untul, zahărul brun și zahărul alb până se omogenizează. Bateți ouăle pe rând, apoi adăugați laptele și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
Colorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum DorițiColorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
(Keebler)(Keebler)
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Combinați făina, bicarbonatul de sodiu și sarea; se amestecă în amestecul de zahăr până se omogenizează bine. Se amestecă ovăzul, fulgii de ciocolată. nuca si nuca de cocos pana se distribuie uniform. Puneți cu linguri rotunjite pe o foaie de biscuiți neunsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni (12 Uncii) Amăruie (60% Cacao) Chipsuri De Ciocolată (recomandat: Ghiradelli)2 Căni (12 Uncii) Amăruie (60% Cacao) Chipsuri De Ciocolată (recomandat: Ghiradelli)
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Cești De Mărimea Unei Gustări PiersiciCești De Mărimea Unei Gustări Piersici
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
4
Coaceți 10 până la 12 minute în cuptorul preîncălzit pentru o prăjitură de mestecat sau 14 minute pentru o prăjitură mai tare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Se răcește timp de 1 minut pe foaia de biscuiți și apoi se scoate pe un grătar. Se răcește complet și apoi se păstrează într-un recipient închis ermetic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții60
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista