Covrigei de fermă

Covrigei de fermă
Ranch Pretzels ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Această rețetă servește 12 și costă 53 de cenți per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5 g de proteine , 4 g de grăsimi și un total de 214 de calorii . Mergeți la magazin și luați amestecul pentru sosuri de salată ranch, iarbă de mărar, covrigei și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest preparat sudic. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute . Vă este adus de Taste of Home. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate și lacto ovo vegetariană . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 27% . Acest scor nu este atât de spectaculos. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Covrigei la Mic dejun , Biscuiții Cowboy Cu Covrigei și Stafide și Covrigei cu muștar .

Instrucțiuni

1
Rupeți covrigii în bucăți mici și puneți-le într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Covrigi Grosi, Rupti în BucățiAmbalați Covrigi Grosi, Rupti în Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Combinați ingredientele rămase; se toarnă peste covrigi. Se amestecă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Covrigi Grosi, Rupti în BucățiAmbalați Covrigi Grosi, Rupti în Bucăți
3
Se toarnă într-un 15 inchi neuns. x 10 inchi. x 1 inch. tava de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
4
Coaceți la 200° timp de 1 oră, amestecând la fiecare 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista