Burgerul cu grătar al porcului pătat acasă

Burgerul cu grătar al porcului pătat acasă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați burgerul cu grătar al porcului pătat acasă. Această rețetă servește 12 și costă 1,35 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 202 calorii. Dacă aveți la îndemână piept de vită, carne de tocană chuck, brânză roquefort și alte câteva ingrediente, o puteți face. 76 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Bill ' s Oz-ified Chia Burger cu Acai sos Special, acasă picant, Aloo Tikki Burger / cum să faci Aloo tikki burger acasă, și Câine Pătat.

Instrucțiuni

1
Așezați arborele de alimentare, lama și placa de măcinat de 3/8 inci a mașinii de tocat carne în congelator timp de cel puțin 30 de minute înainte de măcinare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
(înlăturați Orice Mufă)(înlăturați Orice Mufă)
2
Combinați carnea bine răcită într-un castron mare și măcinați, trecând prin râșniță de două ori, râșnița de răcire și carnea între măcinări, dacă este necesar (adică dacă grăsimea începe să se ungă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
1
Întindeți carnea pe tava de foi și puneți-o în congelator până când este fermă și abia începe să înghețe, dar încă maleabilă, aproximativ 15 minute. Lucrând în patru loturi, măcinați carnea într-un robot de bucătărie cu 12 căni, procesând cu 8-10 impulsuri de o secundă, redistribuind carnea între impulsuri, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Transferați loturile într-un castron mare și combinați.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Formați carnea în patru chiftele, de aproximativ 4 1/2 inci lățime și 1 inch înălțime, făcând o ușoară depresiune în centrul fiecărei plăcinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
4
Aprindeți un coș de fum mare umplut cu cărbune (5-6 litri, aproximativ 100 de brichete) și ardeți până când cărbunii sunt acoperiți în strat subțire de cenușă cenușie, aproximativ 20 de minute. Goliți cărbunii și răspândiți uniform pe jumătate din grătare. Poziționați grătarul deasupra grătarului, acoperiți grătarul și încălziți până când grătarul este fierbinte, aproximativ 5 minute. Scrub grill curățați cu perie de grătar, dacă este necesar. Condimentați Generos chiftelele de burger cu sare și piper pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Castroane Umplute Cu MuștarCastroane Umplute Cu Muștar
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Așezați pe partea fierbinte a grătarului și gătiți timp de 1 minut. Răsturnați burgerii și gătiți timp de 1 minut mai mult. Întoarceți din nou burgerii, ajustându-vă după cum este necesar pentru a crea un model de grătar încrucișat pe prima parte. Gatiti 1 minut mai mult. Întoarceți încă o dată, ajustând după cum este necesar pentru a crea un model de grătar încrucișat pe a doua parte și gătiți timp de 1 minut mai mult.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Transferați burgerii pe partea răcoroasă a grătarului, acoperiți și gătiți până când se atinge temperatura dorită, aproximativ 1 minut pentru rare (120 mc F pe un termometru de citire instantanee) sau 2 1/2 minute pentru mediu (140 mc F pe un termometru de citire instantanee).
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
7
Transferați burgerii pe placa de tăiat, acoperiți fiecare cu 2 uncii de brânză Roquefort, cortați liber cu folie și lăsați să se odihnească 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză RoquefortBrânză Roquefort
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
8
Între timp, tăiați chiflele în jumătate. Prăjiți părțile tăiate pe partea fierbinte a grătarului, apăsând ușor în jos, până când se formează semne de grătar maro auriu, aproximativ 45 de secunde până la 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
9
Transferați fundul de coc în partea rece a grătarului pentru a vă încălzi. Prăjiți părțile superioare ale chiflelor superioare peste partea fierbinte a chiflelor la grătar, presând chiflele în grătare pentru a forma un model de grătar încrucișat de aproximativ 1 minut în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
10
Așezați burgerii pe fundul chiflelor, acoperiți cu blaturi și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții12
Scor De Sănătate13
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista