Ardei Umpluți Vegetarieni
Ardei umpluți vegetarieni este un fără gluten felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 384 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 2,02 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 225 de mâncăruri și bucătari. Un amestec de sherry de gătit, sos de roșii, sos de soia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Allrecetes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular minunat de 93%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Ardei Umpluți Vegetarieni, Ardei Umpluți Vegetarieni, și Ardei Umpluți Vegetarieni.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Într-o cratiță aduceți 3 căni de apă la fierbere. Se amestecă orezul. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți timp de 40 de minute.
Între timp, miez și semințe ardei verzi, lăsând fundul intact.
Așezați ardeii într-un vas cu microunde cu aproximativ 1/2 inch de apă în fund. Cuptor cu microunde la mare timp de 6 minute.
Într-o tigaie mică, aduceți sosul de soia, vinul și sosul Worcestershire la foc mic.
Adăugați tofu și fierbeți până când lichidul este absorbit.
Combinați orezul (după ce s-a răcit), tofu, afine, nuci, brânză, sare și piper; se amestecă și se împachetează ferm în ardei. Întoarceți ardeii în vasul în care i-ați pus mai întâi la microunde și coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 25 până la 30 de minute sau până se rumenesc ușor deasupra.
Între timp, într-o cratiță mică la foc mic, combinați sosul de roșii și zahărul brun; se încălzește până se încălzește pe tot parcursul. Puneți sosul peste fiecare porție.