Zucchini fără Gluten-tort de gustări Devil ' s Food
O porție conține 265 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați apă, unt, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și prietenos cu FODMAP dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cireșe fără Gluten și cremă Devil ' s Food Cake, Tort de gustare cu mâncare a diavolului, și tort de gustare cu mere fără gluten pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.ungeți fundul numai de tigaie pătrată de 8 inci sau 9 inci cu spray de scurtare sau gătit.
Rezervați 1/4 cană amestec de tort pentru streusel; pus deoparte. Într-un castron mare, bateți amestecul de tort rămas, 1/2 cană unt, dovlecei, scorțișoară, cuișoare, apă și ouă la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute, răzuind bolul ocazional.
Într-un castron mic, amestecați 1/4 cană de amestec de tort și ingredientele streusel cu furculița până când amestecul este sfărâmicios.
Coaceți 44 până la 49 de minute pentru o tigaie de 8 inci sau 38 până la 43 de minute pentru o tigaie de 9 inci până când scobitoarea introdusă în centru iese curată.
Se servește cald sau rece.