Violete confiate
Violetele confiate ar putea fi exact garnitura pe care o căutați. O porție conține 49 de calorii , 1 g de proteine și 0 g de grăsimi . Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto-ovo-vegetariană și prietenoasă cu dieta Fodmap are 12 porții și costă 5 cenți per porție . Această rețetă de la Taste of Home are 1 fan. Dacă aveți la îndemână albușuri de ou, zahăr, violete și alte câteva ingrediente, o puteți pregăti. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute . Luând în considerare toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor de 0% . Acest scor este îmbunătățibil. Nucile confiate , Salata de brie cu crustă de nuci de pin confiate și nucile pecan condimentate sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-un bol, bateți albușurile de ou cu un tel doar până devin spumoase.
Pune zahărul într-un alt bol. Luați câte o violetă pe rând, ridicați-o de tulpină și înmuiați-o în albușuri, acoperind toate suprafețele. Înmuiați ușor în zahăr, asigurându-vă din nou că toate petalele, de sus și de jos, sunt acoperite.
Așezați pe tăvi de copt căptușite cu hârtie cerată; tăiați tulpinile. Folosind o scobitoare, deschideți petalele până le revin la forma inițială.
Presărați zahăr pe zonele neacoperite. Uscați la cuptorul preîncălzit la 200° timp de 30-40 de minute sau până când zahărul se cristalizează. Scoateți ușor violetele pe grătare cu o spatulă sau o furculiță cu două dinți.
Presărați din nou cu zahăr dacă violetele par siropoase. Lăsați să se răcească. Depozitați în recipiente etanșe, cu hârtie cerată între straturi.