Vinete picante și conopidă cu busuioc

Vinete picante și conopidă cu busuioc
Vinetele picante și conopida cu busuioc sunt un fără gluten și vegan rețetă cu 4 porții. O porție conține 885 calorii, 21g de proteine, și 22g de grăsime. Pentru $3.27 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 20 minute. Mergeți la magazin și ridicați slaw de castraveți-mere, căței de usturoi, orez basmati și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Vinete picante thailandeze cu busuioc dulce, Conopida Romanesco în sos picant de roșii / conopidă în stil Roman, și Usturoi busuioc creveți cu Penne într-un busuioc picant Marinara.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 450 F. Într-o cratiță mare, combinați orezul, 1/2 linguriță de sare și 4 1/2 căni de apă și aduceți la fierbere. Acoperiți și fierbeți la foc mic până când apa este absorbită, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OrezOrez
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
CuptorCuptor
2
Se ia de pe foc și se lasă să stea 5 minute. Pufați cu o furculiță și dați deoparte. Între timp, amestecați împreună usturoiul, ghimbirul, uleiul, pasta de curry, sarea rămasă și 1/2 cană de apă. Se aruncă cu vinetele și conopida, apoi se transferă într-o tigaie, întinzându-se într-un singur strat. Prăjiți până se înmoaie, aproximativ 30 de minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConopidăConopidă
Pastă De CurryPastă De Curry
VineteVinete
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
ApăApă
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
BatetiBateti
3
Adăugați nautul în ultimele 5 minute de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NăutNăut
4
Scoateți din cuptor și aruncați cu mugurii de fasole și busuiocul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muguri De FasoleMuguri De Fasole
BusuiocBusuioc
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Așezați 1 cană de orez pe fiecare dintre cele 4 farfurii și acoperiți cu unele dintre legume. Rezervați jumătate pentru orezul de nucă de cocos cu dovlecei de iarnă și congelați cealaltă jumătate pentru utilizare fie în Burritos de fasole roșie și spanac, linte și orez, fie ardei umpluți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Squash De IarnăSquash De Iarnă
LegumeLegume
Nucă De CocosNucă De Cocos
LinteLinte
ArdeiArdei
SpanacSpanac
OrezOrez
DificultateMediu
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate64
Revista