Vinete Indiene Bhurtha
Indian vinete Bhurtha necesită aproximativ 1 oră și 5 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană servește 4 și costă 69 de cenți pe porție. O porție conține 111 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de piper cayenne, ghimbir, vinete și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Funcționează bine ca o garnitură la un preț foarte rezonabil. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 34%, ceea ce nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Curry De Vinete (Indian), Vinete Umplute Cu Condimente Indiene, și Vinete Murate Din India De Sud.
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul cuptorului. Frecați uleiul pe exteriorul plantei de ouă sau acoperiți cu spray de gătit.
Așezați sub broiler și gătiți până când carnea este moale și pielea se îndepărtează, aproximativ 30 de minute. Întoarceți - vă după cum este necesar pentru gătit uniform.
Tăiați vinetele pe jumătate pe lungime și scoateți carnea din piele. Aruncați pielea; tăiați carnea și puneți-o deoparte.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare sau wok la foc mediu-mare.
Adăugați semințele de chimen și lăsați-le să crape câteva secunde și să devină maro auriu. Aveți grijă să nu le ardeți.
Adăugați ceapa, ghimbirul și usturoiul; gatiti si amestecati pana se inmoaie. Nu las ceapa să se rumenească foarte mult. Se amestecă roșia și se condimentează cu turmeric, chimen măcinat, coriandru măcinat, piper cayenne, sare și piper negru. Gatiti si amestecati cateva minute.
Așezați bucățile de vinete în tigaie și gătiți timp de 10 până la 15 minute, astfel încât o parte din umiditate să se evapore. Gustați și reglați condimentele, dacă doriți.
Se ornează cu coriandru proaspăt și se servește.