Vin Portocaliu Condimentat

Vin Portocaliu Condimentat
Vinul portocaliu condimentat este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan băutură. Această rețetă servește 2. O porție conține 1047 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime. Pentru $13.61 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână vin, turcesc, pernod și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Vin Fierbinte Condimentat, Vin Condimentat, și Vin condimentat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți toate ingredientele, cu excepția portocalelor, la fierbere (sticle de vin de rezervă și dopuri), amestecând până când zahărul s-a dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortocaliuPortocaliu
ZahărZahăr
VinVin
2
Îndepărtați coaja de portocale într-o spirală continuă folosind un cojitor de legume și tăiați orice miez alb cu un cuțit. Rezervați portocalele pentru o altă utilizare și împărțiți coaja între sticlele de vin goale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
PortocaliuPortocaliu
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
CuțitCuțit
3
Umpleți sticlele cu vin portocaliu și răcoroase, neacoperite, 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortocaliuPortocaliu
VinVin
4
Sticle de plută, apoi răciți cel puțin 4 ore.

Echipamente

DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții2
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista