Verdeață, ouă și șuncă, sandviș cu brânză la grătar
Reteta verde, ouă și șuncă, sandwich cu brânză la grătar pot fi făcute în aproximativ 15 minute. O porție conține 620 calorii, 37g de proteine, și 38g de grăsime. Pentru $ 4.1 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. Vă este adus prin simple rețete. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. 806 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți câteva brânză gruyere, suficientă șuncă pentru a forma un strat, pâine de secară și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 0%. Sandviș cu brânză la grătar cu șuncă și verdeață înăbușită, Sandviș cu șuncă și brânză la grătar, și Ouă verzi și șuncă brânză la grătar sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Încălziți câteva lingurițe de unt într-o tigaie mică, fără băț, la foc mediu. Când tigaia este fierbinte și untul spumos, spargeți oul în tigaie.
Gatiti oul pana cand albusurile sunt fierte si este inca oarecum curgator in galbenus (sau deloc curgator daca asta preferati), si scoateti oul din tigaie pe o farfurie si dati deoparte.
Se prăjește o parte a feliei de pâine cu unt:
Încălziți o tigaie sau o plită din fontă la foc mediu.
Întindeți puțin unt pe o parte a unei felii de pâine de secară.
Așezați felia de unt cu fața în jos pe tigaie.
Adăugați straturi de șuncă, spanac, ou, brânză:
Adăugați un strat de șuncă în pâine.
Adăugați un strat de spanac în șuncă.
Așezați oul pe spanac. Se acoperă cu un strat de brânză și în final a doua felie de pâine de secară.
Unt de top felie de pâine și flip peste:
Întindeți puțin unt peste partea superioară a feliei de pâine. Când felia de jos este bine prăjită, folosiți o spatulă metalică pentru a răsturna cu grijă sandvișul pe cealaltă parte. Este posibil să fie nevoie să vă folosiți mâinile pentru a ajuta flip-ul să se întâmple fără ca totul să se revarsă. Dacă ingredientele se revarsă puțin, pur și simplu îndepărtați-le ușor.
Gatiti pana cand painea este prajita si branza se topeste: apasati cu o spatula pentru a ajuta la obtinerea caldurii la branza. Gatiti pana se prajeste pe aceasta a doua parte.
Scoateți din tigaie, tăiați în jumătate și mâncați!