Verdeață de câmp sălbatic și roșii coapte De Viță De Vie cu pansament cald de pădure de alune

Verdeață de câmp sălbatic și roșii coapte De Viță De Vie cu pansament cald de pădure de alune
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați verdele de câmp sălbatic și roșiile coapte cu viță de vie cu pădure caldă de alune. Pentru 87 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 88 calorii. Această rețetă servește 12. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, sare și piper, ulei de alune și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 55 minute. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Fettuccini cu piept de pui la grătar și roșii coapte De Viță De Vie, Amestecat organice Santa Barbara câmp verdeață cu alune Vinaigrette, și Salată de câmp cu sos cald de soia pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Rupeți sau tocați ciupercile în bucăți de 1/4 inci și acoperiți cu 1/4 cană de apă caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
2
Se lasă să stea 30 de minute pentru a se rehidrata. Strângeți ciupercile, rezervând lichidul de înmuiere într-un castron mic. Clătiți ciupercile și lăsați-le deoparte. Se strecoară lichidul înmuiat printr-un prosop de hârtie într-un vas mic și se reduce la jumătate la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Combinați uleiul de alune, uleiul de nucă și uleiul de măsline într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De AluneUlei De Alune
Ulei De NucUlei De Nuc
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Combinați oțetul, șalotul, arpagicul și sarea și piperul într-un vas de amestecare mediu separat și bateți în lichid cald de înmuiere. Continuați să bateți și adăugați ulei într-un flux subțire lent pentru a emulsiona.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
5
Așezați felii de roșii. Sus cu verdeață de salată și ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
6
Stropiți cu pansament cald și acoperiți cu 2 frunze mici de romaine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții12
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista