Vegetarian Banh Mi

Vegetarian Banh Mi
Rețeta vegetariană Banh Mi este gata în aproximativ 2 ore și 10 minute și este cu siguranță un remarcabil fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare vietnameză. O porție conține 652 calorii, 18g de proteine, și 34G de grăsime. Această rețetă servește 3. Pentru $2.78 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Dacă aveți la îndemână un strop de condimente maggi, tofu copt, frunze de coriandru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Salată spiralizată Banh Mi cu chiftele vegetariene, Ciuperci Portobello Banh Mi cu maioneză Sriracha {vegetarian}, și Rețetă vietnameză de ou prăjit Banh Mi (banh Mi Trung Op La) -" the.

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asiaticul poate fi asociat cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este David și Nadia Chenin Blanc. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 36 de dolari.
David Și Nadia Chenin Blanc
David Și Nadia Chenin Blanc
Chenin Blanc din Swartland se concentrează din nou pe diverse viță de vie veche podgorii, variind plantații din 1962 până în 1982 și pe bază de granit din Paardeberg, amestecat cu schale/șist din est, lut din nord și fier din părțile de vest ale Swartland. Vița de vie cultivată pe uscat a rezistat testului timpului și prezintă motivul suprem pentru care Chenin Blanc este principalul lor obiectiv în Swartland. Grămadă întreagă presată și fermentată natural, maturată timp de 11 luni în butoaie vechi de stejar francez neutru.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții3
Scor De Sănătate28
Bucătăriivietnamezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista