Rețeta Raitan Vegan este gata în aproximativ 25 de minute și este cu siguranță un mare fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. Această rețetă face 4 porții cu 190 calorii, 6g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână castraveți, arahide prăjite, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ palak raitan sau raita ușoară cu spanac / raita s, burhani raita , cum se face burhani raita / boorani raita, și ceapa raita, cum se face ceapa raita / pyaaz Ka raita.
Aperitiv în meniu? Încercați să vă împerecheați cu spumant rossimbroul și vin spumant. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Syltbar D-na Sparkling ros circulatorcu un rating de 4,2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 25 de dolari pe sticlă.