Varza acoperită cu firimituri

Varza acoperită cu firimituri
Germeni acoperiți cu firimituri ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Această rețetă servește 4 și costă 98 de cenți per porție. O porție conține 259 de calorii , 9 g de proteine și 18 g de grăsimi . Un amestec de pesmet, usturoi, unt și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 53% . Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Aloo Bonda ~ găluște de cartofi acoperite cu aluat prăjit , prăjitură cu burete cu zahăr brun și caramele acoperite cu ciocolată și tijele de covrigi acoperite cu Xocolate .

Instrucțiuni

1
Puneți varza de Bruxelles într-un coș de aburi; puneți într-o cratiță peste 1 inch de apă. Se aduce la fierbere; se acoperă și se fierbe la abur timp de 15-20 de minute sau până când devin crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Păstârnaci Medii, Curățați De Coajă și Tăiați în Bucăți De 1,2 Cm2 Păstârnaci Medii, Curățați De Coajă și Tăiați în Bucăți De 1,2 Cm
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Între timp, într-o tigaie mare la foc mediu, gătiți și amestecați semințele de susan și usturoiul în ulei și unt timp de 2-3 minute sau până când semințele de susan se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Se adauga pesmetul si baconul; gătiți și amestecați timp de 1-2 minute sau până când firimiturile sunt aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
4
Adăugați varza de Bruxelles, brânza, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista