Varză Murată De Casă

Varză Murată De Casă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați varza murată de casă. O porție conține 132 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 61 de cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână greutăți de sticlă, sare de mare, ecluză și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 720 de ore și 20 de minute. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 6423 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de bucătărie hrănit. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan dieta. Cu o lingură scor de 88%, acest fel de mâncare este grozav. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Varză murată de casă cu chimen și mere, Sauerkraut cu mere, și Varză Murată Asiatică.

Instrucțiuni

1
Îndepărtați orice frunze exterioare învinețite sau deteriorate din varză, apoi tăiați-o în jumătate încrucișată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
2
Scoateți miezul varzei, apoi tăiați varza în fâșii nu mai late de 1/8 inch grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
3
Aruncați varza și sarea împreună într-un bol mare de amestecare și lăsați-o să se odihnească aproximativ 20 de minute, sau până când varza începe să se înmoaie și să elibereze puțin suc. Apoi strângeți varza cu mâinile pentru a o înmuia și mai mult și ajutați-o să elibereze mai mult suc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
4
Când varza a devenit moale și a eliberat suc amplu, transferați-o în borcan. Împachetați bine varza murată în borcan, folosind o lingură de kraut sau o lingură de lemn, astfel încât varza să continue să-și elibereze lichidul și să nu rămână bule de aer.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varza Murata, Bine Scursa Si TocataVarza Murata, Bine Scursa Si Tocata
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
5
Continuați să împachetați varza în recipient până când varza este complet scufundată de lichidul său.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
6
Puneți greutăți peste varză, apoi sigilați borcanul cu Sasul. Lăsați varza să fermenteze la temperatura camerei și departe de lumina directă a soarelui cel puțin 1 lună sau până când este făcută după bunul plac. Când sauerkaut este suficient de acru pe placul dvs., transferați-l la frigider unde se va păstra cel puțin 6 luni și până la 1 an.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
DificultateExpert
Gata În720 hrs, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista