Varză Murată De Casă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați varza murată de casă. O porție conține 132 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 61 de cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână greutăți de sticlă, sare de mare, ecluză și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 720 de ore și 20 de minute. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 6423 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de bucătărie hrănit. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan dieta. Cu o lingură scor de 88%, acest fel de mâncare este grozav. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Varză murată de casă cu chimen și mere, Sauerkraut cu mere, și Varză Murată Asiatică.
Instrucțiuni
Îndepărtați orice frunze exterioare învinețite sau deteriorate din varză, apoi tăiați-o în jumătate încrucișată.
Scoateți miezul varzei, apoi tăiați varza în fâșii nu mai late de 1/8 inch grosime.
Aruncați varza și sarea împreună într-un bol mare de amestecare și lăsați-o să se odihnească aproximativ 20 de minute, sau până când varza începe să se înmoaie și să elibereze puțin suc. Apoi strângeți varza cu mâinile pentru a o înmuia și mai mult și ajutați-o să elibereze mai mult suc.
Când varza a devenit moale și a eliberat suc amplu, transferați-o în borcan. Împachetați bine varza murată în borcan, folosind o lingură de kraut sau o lingură de lemn, astfel încât varza să continue să-și elibereze lichidul și să nu rămână bule de aer.
Continuați să împachetați varza în recipient până când varza este complet scufundată de lichidul său.
Puneți greutăți peste varză, apoi sigilați borcanul cu Sasul. Lăsați varza să fermenteze la temperatura camerei și departe de lumina directă a soarelui cel puțin 1 lună sau până când este făcută după bunul plac. Când sauerkaut este suficient de acru pe placul dvs., transferați-l la frigider unde se va păstra cel puțin 6 luni și până la 1 an.