Varză de Bruxelles prăjită cu slănină, nuci pecan și vinetă balsamică de arțar

Varză de Bruxelles prăjită cu slănină, nuci pecan și vinetă balsamică de arțar
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și garnitură primară? Varza de Bruxelles prăjită cu slănină, nuci pecan și vinetă balsamică de arțar ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 4. Pentru $2.66 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 436 calorii, 13g de proteine, și 33g de grăsime. Un amestec de ulei de măsline extravirgin, nuci pecan, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este perfect pentru Crăciun. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Încercați Varză De Bruxelles Prăjită Cu Slănină, Nuci Pecan Și Sirop De Arțar, Varză De Bruxelles Prăjită Cu Arțar-Balsamic, și Varză De Bruxelles Prăjită Balsamică De Arțar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Reglați suportul cuptorului în poziția centrală și preîncălziți cuptorul la 350 F. tapetați o foaie de copt cu folie de aluminiu rezistentă.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați nucile pecan pe foaia de copt pregătită și coaceți până când sunt ușor prăjite și parfumate, aproximativ 5 minute. Fii cu ochii pe ei, deoarece pot arde repede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Transferați nucile pe placa de tăiat și tocați grosier. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
4
Creșteți temperatura cuptorului la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Așezați fâșiile de slănină pe aceeași foaie de copt căptușită cu folie, lăsând spațiu între ele, astfel încât să nu se suprapună. Prăjiți până când slănina este crocantă, 12 până la 20 de minute, rotind pe jumătate (timpul de gătit va depinde de grosimea slăninei).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți SotațiCreveți Sotați
6
Transferați slănina pe o farfurie tapetată cu prosoape de hârtie; turnați grăsimea de slănină topită într-un vas mic și aruncați folia de aluminiu. Când slănina este rece, se toacă fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
7
Creșteți temperatura cuptorului la 425 foaie de copt F. Line cu folie de aluminiu proaspătă. Aruncați varza de Bruxelles cu grăsime de slănină topită, ulei de măsline, sare și piper, direct pe foaia de copt. Prăjiți, amestecând la jumătatea drumului pentru a favoriza rumenirea uniformă, până când varza de Bruxelles este fragedă și caramelizată, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Adăugați oțet balsamic și sirop de arțar și aruncați pentru a acoperi uniform. Gustați și reglați condimentele, apoi transferați-le în vasul de servire. Chiar înainte de servire, acoperiți cu nuci pecan tocate și slănină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Bucăți De PecanBucăți De Pecan
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
9
Se servește fierbinte sau la temperatura camerei.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate30
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiCrăciun
Revista