Varză de Bruxelles și supă de ciuperci Shiitake

Varză de Bruxelles și supă de ciuperci Shiitake
Varza de Bruxelles și supa de ciuperci Shiitake ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 301 calorii, 15g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.24 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, orez brun, fasole nordică uimitoare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Varză de Bruxelles și Shiitake Lo Mein, Varză de Bruxelles dulce și picantă cu Tofu și ciuperci Shiitake, și Varză de Bruxelles prăjită asiatică cu ciuperci Shiitake prăjite crocante pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți o oală mare, antiaderentă.
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând, până devine translucidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați varza de Bruxelles și gătiți până când ceapa începe să se rumenească, încă aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Adăugați ciupercile și usturoiul și gătiți încă aproximativ două minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
5
Adăugați toate ingredientele rămase, cu excepția ingredientelor opționale. Acoperiți și fierbeți la foc mic până când orezul este gătit, aproximativ 50 de minute. Verificați condimentele și adăugați mai multe împreună cu sucul de lămâie, dacă doriți. Dacă folosiți fasolea, adăugați-le și bulionul și gătiți încă aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții4
Scor De Sănătate55
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista