Varză de Bruxelles în sos cremos de muștar
Varza de Bruxelles în sos cremos de muștar este un fără gluten, primar și vegetarian sos. Această rețetă servește 1 și costă 89 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 113 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de piper, varză de Bruxelles, iaurt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Varză de Bruxelles prăjită cu sos cremos de muștar, Varză de Bruxelles prăjită cu muștar cremos și sos de cidru, și Pui cu varză de Bruxelles și sos de muștar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți împreună ingredientele sosului într-un castron de dimensiuni medii. Acoperiți și lăsați amestecul să ajungă la temperatura camerei. (De asemenea, îl puteți încălzi ușor în cuptorul cu microunde timp de aproximativ 40 de secunde.) Pune deoparte.
Împărțiți sau tocați varza de Bruxelles, cu excepția cazului în care sunt foarte mici, caz în care lăsați-le întregi.
Topiți untul într-o tigaie mare.
Adăugați varza de Bruxelles și presărați ușor cu sare. Se amestecă, se acoperă și se gătește la foc mediu până când este destul de fraged (8 până la 10 minute).
Când sunt gata după bunul plac, transferați-le într-un castron de servire sau platou mic și turnați sosul deasupra.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;