Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați sulițele de Broccoli cu usturoi. Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 servește 6 și costă 25 de cenți pe porție. O porție conține 68 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime. Un amestec de sare, cățel de usturoi, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este grozav. Încercați Usturoi Broccoli Spears, Sulițe de Broccoli condimentate pentru doi, și Sulițe De Broccoli Sărate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați broccoli într-o cratiță cu o cantitate mică de apă; acoperiți și gătiți până când este crocant. Între timp, combinați ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Scurgeți broccoli și puneți-l într-un vas de servit; adăugați amestec de lămâie și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză