Un Tratament De Casă Din San Francisco: Orez Cu Vermicelli De Pui

Un tratament de casă din San Francisco: orezul cu Vermicelli de pui necesită aproximativ 35 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 212 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de orez, praf de usturoi, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Vermicelli de orez cu pui și Nuoc Cham, Bun Mang Ga (lăstari vietnamezi de bambus și supă de tăiței de orez cu Vermicelli de pui), și Vermicelli cu roșii, măsline și capere (Vermicelli alla puttanesca).
Instrucțiuni
Topiți untul într-o cratiță mare la foc mediu. Gatiti orezul si vermicelli in unt fierbinte pana se rumenesc, aproximativ 3 minute.
Se toarnă apă peste amestecul de orez. Se amestecă bulionul de pui, pătrunjelul, pudra de usturoi și pudra de ceapă în apă; aduceți la fierbere, puneți un capac pe cratiță, reduceți focul la minim și gătiți până când apa s-a absorbit în orez și paste, aproximativ 25 de minute.