Tocană de ardei cu pâine prăjită: Peperonata con Bruschetta
Tocană de ardei cu pâine prăjită: Peperonata con Bruschetta ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de supă. Această rețetă vegană servește 4 și costă 64 de cenți pe porție. O porție conține 156 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de sare și piper, oțet de sherry, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 46%. Rețete similare sunt Peperonata con Bruschetta (toasturi cu ardei dulci), Mic dejun Bruschettan pe pâine prăjită de Avocado, și Scoici la grătar acoperite cu Bruschettan pe pâine prăjită.
Instrucțiuni
Într-o tigaie de 12 până la 14 inci, încălziți 2 linguri de ulei de măsline la foc mare până aproape de fumat.
Se adaugă ardeii și se sotează la foc mare 4 minute, până se rumenesc la margini și se înmoaie.
Adăugați oțetul de sherry și sarea și piperul, după gust, reduceți focul la mediu și continuați să gătiți timp de 5 până la 7 minute, până când ardeii sunt fragede. Reglați condimentele și lăsați-le deoparte să se răcească.
Preîncălziți grătarul sau broilerul. Grătați fiecare felie de pâine pe ambele părți până se rumenesc și se rumenesc, apoi acoperiți cu peperonata și serviți.