Uimitoare Caserolă De Pui Cu Migdale

Uimitoare Caserolă De Pui Cu Migdale
Uimitoare caserola de pui de migdale ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.72 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 685 calorii, 18g de proteine, și 57G de grăsime. Această rețetă servește 10. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de ceapă, sare, pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până biscuiti rotund unt ai putea urma acest curs principal cu Cookie-Uri Ritz ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Absolut Uimitor Biscotti De Migdale, Caserola De Ceapă Uimitoare!!, și Uimitor Shake De Proteine Fără Lapte De Migdale.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Într-o tigaie mare la foc mediu, amestecați împreună crema de supă de pui și apă (sau bulion). Se amestecă puiul, castanele, sucul de lămâie și maioneza. Se amestecă țelina, ceapa, sarea și orezul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena Tocata (optional)Ceapa Galbena Tocata (optional)
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
CastaneCastane
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Combinați bine, apoi turnați într-o farfurie.
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
4
Topiți untul într-o tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Se toarnă biscuiți zdrobiți și se amestecă pentru a acoperi cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
6
Se toarnă biscuiți peste partea superioară a caserolei. Apoi presărați migdale și brânză mărunțită deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Un Strop De Philadelphia®, DivizatCu Un Strop De Philadelphia®, Divizat
Pentru LegarePentru Legare
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când brânza este topită, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții10
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista